İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Ben inanılmaz memnunum. İşe girebilirsem muhtemelen Max modeline geçeceğim, keyfi .

Hocam EQ için iCUE mi kullanıyorsunuz? iCUE maalesef sekme geçişlerinde veya Discord'da iken dinlediğim şeyleri donduruyor ve cızırtı yaptırtıyor. Dolby kullanınca bu sorun olmuyor.

Hocam EQ için iCUE mi kullanıyorsunuz? iCUE maalesef sekme geçişlerinde veya Discord'da iken dinlediğim şeyleri donduruyor ve cızırtı yaptırtıyor. Dolby kullanınca bu sorun olmuyor.
Dolby çok çok iyi, iCUE kapalı bende.

Merhaba hocam. Yaklaşık 2 hafta önce bende HS80 aldım. Ve bataryası beni pek tatmin etti denemez. Arkadaşımla beraber oyun oynuyoruz onda nova 7 var. Ve ortalama aktçflik süremiz aynı iken o haftada bi şarja takıyor ben ise maksimum 2 günde bir. Sizde batarya kaç saat gidiyor? Hesaplarıma göre ortalama 16 saatin sonunda batarya düşük uyarısı veriyor. Bir süre sonra insanı sinir ediyor. Aralarında 1 ay fark var JBL 720BT aldım birde. 720BT'yi ne zaman şarja taktığımı hatırlamıyorum bile. Bunu günlük takıyorum fiyatına göre batarya kpnusunda geride kalmış bir ürün bence.

Çok normal. 16 saat gayet normal, süremiz aynı. Genel olarak süreler 20 ile 30 arası ama yeni serilerde 50'yi buluyor. MAX buna dahil.

Ve şunu da eklemek isterim. Bilgisayar başında gözlük takan kullanıcılar için bu uyarım. Kulakta 4 - 5 saat kullanımdan sonra kulağımda aşırı ağrı oluşuyor. Bu konuda da dikkatli olun.

Çok normal. 16 saat gayet normal, süremiz aynı. Genel olarak süreler 20 ile 30 arası ama yeni serilerde 50'yi buluyor. MAX buna dahil.
Yani MAX alırsam 50 saati bulur mu diyorsun kullanım süresi?

Gözlükle hiçbir sorun yaşamadım, gözlüğüm de eskidir yani kalın çerçeve. Ayrıca evet. MAX versiyonda süre uzatıldı.

Gözlükle hiçbir sorun yaşamadım, gözlüğüm de eskidir yani kalın çerçeve. Ayrıca evet. MAX versiyonda süre uzatıldı.
Şu an bende kullanıyorum. Ve kulaklarımın arkasına aşırı bsskı yapıyor.10 yıldır bilgisayar kullanırken gözlük takıyorum ilk defa böyle birşey yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…