Corsair HS80 USB alınır mı?

shizz

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer BlackShark V2 THX Special Edition 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA bunu öneririm, ses kasma konusunda süper bir kulaklık. Müzik kalitesi EQ ile güzel oluyor oyuncu kulaklığı olmasına rağmen. Bir sorunuz varsa alabilirim.
Şuan aklımda olan BlackShark V2 var ve muhtemelen alacağım. Almadan önce aynı fiyat bazındakilere de bakıyorum. Öneriniz için teşekkürler.

Kulaklığın siyah olan versiyonunu kullanıyorum memnunum.

FPS oyunlarında iyi verim alabiliyor musunuz? Ses kasmak zor mu? Discord'da konuşanların sesleri oyun ile karışıyor mu? Müzik kalitesi nasıl? cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Şu an aklımda olan BlackShark V2 var ve muhtemelen alacağım. Almadan önce aynı fiyat bazındakilere de bakıyorum. Öneriniz için teşekkürler.

FPS oyunlarında iyi verim alabiliyor musunuz? Ses kasmak zor mu? Discord'da konuşanların sesleri oyun ile karışıyor mu? Müzik kalitesi nasıl? Cevaplarsanız sevinirim.

FPS oyunlarında sesleri çok net duyuyorum, nereden geldiğini çok rahat bir şekilde anlayabiliyorum.
Müzik kalitesi de gayet güzel bass modu var kulaklıkta bass modunu seçtiğiniz zaman Bass'lar daha baskın oluyor. Benim hoşuma gidiyor açıkçası ancak Discord'da konuşanların sesleri oyun ile karışıyor mu derken anlayamadım. Biraz daha açık konuşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı