Corsair HS80 vs BlackShark V2 Pro

Son düzenleme:
@Serush hocam BlackShark'ın 2023 modeli İncehesap'ta 6588TL'den 5389TL'ye düşmüş. Almak isterseniz alabilirsiniz, son 5 tane kalmış stokta. Bende az önce aldım. Bugün biter stok büyük ihtimalle.

Çok teşekkür ederim hocam fakat alamayacağım gibi duruyor şimdilik :(

@462488 hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bir şey soracağım. Kulaklığı 2 gündür kullanıyorum, Synapse 3 indirdim fakat sese tek etki eden ayar volume, onun haricindeki ayarları değiştirdiğimde seste herhangi bir değişiklik olmuyor. 2 gündür uğraşıyorum ama bulamadım neden olduğunu, ayarları yaptıktan sonra bir yerden onaylayıp veya kaydetmem vs. mi gerekiyor, anlık olarak değişmiyor mu?

Sonradan THX spatial Audio yükledim ve ondaki ayarları değiştirdiğimde sese anlık olarak etki ediyordu. Ama THX spatial Audio'nun deneme sürümünü indirdim, 12 gün sonra bitiyor.

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

İncelemenizi de okudum hocam ama ben mi bir şey atladım bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Synapse 3 indirirken hata alıyordum, bir şekilde çözdüm, indirebildim. Şu anda da güncelleme geldiğinde güncellerken hata alıyorum. Pek sanmıyorum ama belki bu yüzden de yaptığım ayarlar çalışmıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı