Corsair HS80 vs BlackShark V2

H80'i bilmiyorum fakat 2 gün önce Blackshark V2 yi teslim aldım konfor konusunda herhangi bir sıkıntım yok ama ses kalitesinde eski kulaklığım olan James Donkey 712 den hiçbir fark yok aynı şekilde fps oyunlarda da hiçbir fark yok 1 hafta daha zaman verip EQ ayarlarıyla biraz daha test ettikten sonra iade etmeyi düşünüyorum.
Bence arctis 5 in üstünde bir performans beklememelisin, çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.
Forumdaki eq ayarlarını uygulayın. Farkı görürsünüz.

hs80 kullanmadım fakat kendi kulaklığım blackshark v2 tavsiye ederim.

Forumdaki eq ayarları derken, bunun için özel bir konu mu var? Eğer öyleyse konu linkini benimle paylaşır mısın ?

Blackshark arasında gidip geliyordum fakat HS80 önerisi daha fazla olduğu için bugün satın aldım, kargo bekliyorum :)

Düzenleme: eq ayarlarını bana dememişsiniz kusura bakmayın. Tekrar okuyunca anladım. Blackshark kullanıcıları için söylemişsiniz.

Forumdaki eq ayarları derken, bunun için özel bir konu mu var? Eğer öyleyse konu linkini benimle paylaşır mısın ?

Blackshark arasında gidip geliyordum fakat HS80 önerisi daha fazla olduğu için bugün satın aldım, kargo bekliyorum :)

Düzenleme: eq ayarlarını bana dememişsiniz kusura bakmayın. Tekrar okuyunca anladım. Blackshark kullanıcıları için söylemişsiniz.
Estağfurullah hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Dolby Atmos uygulamasını Microsoft Store üzerinden şimdiden indirmenizi tavsiye ederim.Ön ayarlı EQ Modları var Dolby Atmosta.Firmware updateler için de Icue indirmenizi de tavsiye ederim.

Yaptım hocam, ses kalitesi kesinlikle kötü değil fakat önceki 20$lık kulaklığımdan hiçbir farkı yok , mikrofonda kayıt alırken ses güzel fakat discordda arkadaşlarım da ses çok kötü diyor.
ben memnun kalamadım amazondan aldığım için iade edip malum markalardan bakacağım. Sadece uygulama ve razer logosuna para vermiş gibi hissediyorum...

Yaptım hocam, ses kalitesi kesinlikle kötü değil fakat önceki 20$lık kulaklığımdan hiçbir farkı yok , mikrofonda kayıt alırken ses güzel fakat discordda arkadaşlarım da ses çok kötü diyor.
ben memnun kalamadım amazondan aldığım için iade edip malum markalardan bakacağım. Sadece uygulama ve razer logosuna para vermiş gibi hissediyorum...
İlginç hocam, eğer kulaklıkta sorun yoksa bilemiyorum. Bende bahsettiğiniz problemler yok.

Ben de Corsair HS80'i Sinerji mağazasından sipariş verdim ve jelatinini sökersem bir daha iade edemiyormuşum. Keşke her ürünü Amazon'da bulabilsek 😁

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Dolby Atmos uygulamasını Microsoft Store üzerinden şimdiden indirmenizi tavsiye ederim.Ön ayarlı EQ Modları var Dolby Atmosta.Firmware updateler için de Icue indirmenizi de tavsiye ederim.
Hocam bugün kulaklık geldi Dolby indirmek istedim ama 42 tl ücret istiyor bu uygulama ücretli mi ? eğer öyleyse değer mi ?

Son düzenleme:
Kulaklığı bağladığınızda Dolby uygulamasını bedava indirebiliyor olmanız gerekiyor, en azından bende öyle oldu. İsterseniz USB ile kulaklığı bağladıktan sonra tekrar bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı