Corsair HS80 Wireless alınır mı?

@ahmttunc neden dislike attığını sorabilir miyim?

Benim arkadaşımda var Nova 5 kullanmıştım gerçekten çok güzel.
attığım barracuda pro ile neredeyse aynı fiyatta ve rakibi bile değil. Kötü kulaklık olmasını geçtim, alınmaz bu fiyatlandırmada. Düz barracuda bile daha iyi, anca onun rakibi olabilir zaten. Barracuda pro'nun yurtdışı satış fiyatı iki katı arctis nova 5'in yurtdışı satış fiyatından. Şu an barracuda pro varken bomboş arctis nova 5 asla alınmaz.

Attığım Barracuda Pro ile neredeyse aynı fiyatta ve rakibi bile değil. Kötü kulaklık olmasını geçtim, alınmaz bu fiyatlandırmada. Düz Barracuda bile daha iyi, anca onun rakibi olabilir zaten. Barracuda Pro'nun yurt dışı satış fiyatı iki katı Arctis Nova 5'in yurt dışı satış fiyatından. Şu an Barracuda Pro varken bomboş Arctis Nova 5 asla alınmaz.

Arada 1000 TL civarı fark var siz satın aldığınız için biraz abartarak övdüğünüzü düşünüyorum Nova 5 kötü bir kulaklık değil.

Arada 1000 TL civarı fark var siz satın aldığınız için biraz abartarak övdüğünüzü düşünüyorum Nova 5 kötü bir kulaklık değil.
Kardeşim indirimde olduğu için, incelemelerine açıp bakabilirsin. Ben arkadaşımda kullandım diye değil nesnel incelemelere bakarak yorum yapıyorum. biri 120 dolar biri 250 dolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı