Corsair HS80 Wireless alınır mı?

kulaklık eline ulaştıktan sonra yorum yapabilir misin hocam mikrofon kalitesi biraz kötü geldi
Ses kalitesine daha çok önem verdiğim için dert etmedim. Mikrofon sonra da alınır. Yorum yaparım elbette.

Ses kalitesine daha çok önem verdiğim için dert etmedim. Mikrofon sonra da alınır. Yorum yaparım elbette.
anladım, karar vermemişim olursam kulaklığınız gelene kadar dikkate alıcam şimdiden teşekkürler

@ahmttunc neden dislike attığını sorabilir miyim?

Ses yüksekliği aradığım özelliklerden biri değil aslında daha çok oyun oynayacağım.

Evet hocam bunu da öneriyorlar 2 kulaklığı da kullandınız mı?

Benim arkadaşımda var Nova 5 kullanmıştım gerçekten çok güzel.

@ahmttunc neden dislike attığını sorabilir miyim?

Benim arkadaşımda var Nova 5 kullanmıştım gerçekten çok güzel.
attığım barracuda pro ile neredeyse aynı fiyatta ve rakibi bile değil. Kötü kulaklık olmasını geçtim, alınmaz bu fiyatlandırmada. Düz barracuda bile daha iyi, anca onun rakibi olabilir zaten. Barracuda pro'nun yurtdışı satış fiyatı iki katı arctis nova 5'in yurtdışı satış fiyatından. Şu an barracuda pro varken bomboş arctis nova 5 asla alınmaz.

Arada 1000 TL civarı fark var siz satın aldığınız için biraz abartarak övdüğünüzü düşünüyorum Nova 5 kötü bir kulaklık değil.

Arada 1000 TL civarı fark var siz satın aldığınız için biraz abartarak övdüğünüzü düşünüyorum Nova 5 kötü bir kulaklık değil.
Kardeşim indirimde olduğu için, incelemelerine açıp bakabilirsin. Ben arkadaşımda kullandım diye değil nesnel incelemelere bakarak yorum yapıyorum. biri 120 dolar biri 250 dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…