Corsair HS80 Wireless kablolu nasıl kullanılır?

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Amazon'dan Corsair HS80 Wireless aldım, bugün yarın gelir. Merak ettiğim konu şarjı bitince kablolu kullanmak için alıcıyı çıkarmak gerekiyor mu? Kablolu kullanırken şarj olması önemli değil ben yatarken takıyorum zaten, bir de önce iCUE programını kurmalıyım yoksa kulaklığı taktıktan sonra mı kurmalıyım? Kullananlar veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar, Amazon'dan Corsair HS80 Wireless aldım, bugün yarın gelir. Merak ettiğim konu şarjı bitince kablolu kullanmak için alıcıyı çıkarmak gerekiyor mu?
Hayir, gerekmiyor. Kapanana kadar sarjini tukketiysen, taktigin gibi USB modunda calisiyor. Eger kapanmadan taktiysan kablosuz modda calisiyor ama sarj olmaya devam ediyor.

Kapaliyken kablo takarsan USB modunda calisiyor. Kablosuz modda acikken kablo takip kapatma tusuna uzun sure basili tutarsan kapanip kablolu moda geciyor.

Bir de önce iCUE programını kurmalıyım yoksa kulaklığı taktıktan sonra mı kurmalıyım?
Fark etmiyor. Kurmadan da kullanabiliyorsun.

Çok teşekkür ederim kapalı moda geçince sürekli şarj edip bataryaya zarar vermesin diye öğrenmek istemiştim sağ olasın

Kaç liraya aldın merak ettim.

5499 TL'ye aldım. Ben aldığımda en ucuz oradaydı hem de Amazon da elektrikli ürünler veya PC ürünlerin de iade daha kolay oluyor onun için l.

Kulakligin asil olayi kablosuz olmasi. Surekli kablolu kullanmaman gerek zaten. Sarji doldugunda cekip kullaniyorsun. Sarji azaldiginda geri takiyorsun.
Teşekkür ederim bende öyle yapacağım zaten bu arada kulaklığım da şimdi geldi .

Dosya Ekleri

• IMG_20241203_181452.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 37
Hocam pckolikte HS80 MAX vardı naptın açmadan iade et onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…