Corsair HS80 Wireless kablolu nasıl kullanılır?

Anladım hocam hayırlı olsun. Bende kablolusu var mis gibi kulaklık. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim aslında maxın fiyatını gördüm araştırdım mikrofonu hemen aynı sadece şarj süresi uzun dediler hatta Technopat da konu görmüştüm bende gerek yok dedim birde krediyi tükettik :). Çok araştrıdım razen razen baracuda corsair void wireless falan falan en son da bunda karar kıldım bu kulaklık daha çok fps değil de hikayeli oyunlar da tercih ediliyormuş bende genel de hikayeli oyunlar oynamayı severim aldık bakalım.

Teşekkür ederim aslında maxın fiyatını gördüm araştırdım mikrofonu hemen aynı sadece şarj süresi uzun dediler hatta Technopat da konu görmüştüm bende gerek yok dedim birde krediyi tükettik :). Çok araştrıdım razen razen baracuda corsair void wireless falan falan en son da bunda karar kıldım bu kulaklık daha çok fps değil de hikayeli oyunlar da tercih ediliyormuş bende genel de hikayeli oyunlar oynamayı severim aldık bakalım.
FPS için de canavardır.

Forumlarda pek tavsiye edilmemiş ama Youtube videolara baktığım da dediğiniz gibi canavar ayak seslerini VS çok iyi duyuyorsun.
Benzer performansı daha düşük fiyatlı cihazlarda alabiliyorsunuz diye tavsiye edilmiyor yani odağı sadece FPS olanlar bu kadar para vermesin diye ama ben sadece FPS oynamıyorum.

Benzer performansı daha düşük fiyatlı cihazlarda alabiliyorsunuz diye tavsiye edilmiyor yani odağı sadece FPS olanlar bu kadar para vermesin diye ama ben sadece FPS oynamıyorum.
Anladım hocam bu rgb leri İcue den nasıl kapatırım birde bu mikrofonu indirip kaldırınca kadın sesli komut veriyor ya onu da nasıl kapatırım biliyor musun

Anladım hocam bu rgb leri İcue den nasıl kapatırım birde bu mikrofonu indirip kaldırınca kadın sesli komut veriyor ya onu da nasıl kapatırım biliyor musun
Hocam Lightning effects veya rgb settings falan varsa parlaklığı en düşüğe getir veya direk kapatma vardır. Voice prompts voice assist gibi bir şey varsa onu da kapat. Bilgisayara geçince bakabilirim ancak.

Hocam lightning effects veya RGB settings falan varsa parlaklığı en düşüğe getir veya direk kapatma vardır. Voice prompts voice assist gibi bir şey varsa onu da kapat. Bilgisayara geçince bakabilirim ancak.

Tamam hocam siz bilgisayara geçince bakın yazın bana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı