Temu'dan mı alıyorsun?
HS80 piyasda yok gibi eğer şu linklediğimi alacaksan onun yerine SteelSeries Nova 5 al.
![]()
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Nova 5p 5k'ya satılıyor. Playstation5 için üretilmiş modeli ama bi farkı yok. Satış stratejisiEvet hocam bahsettiğiniz link. Sepette 5200TL'ye düşüyor. Nova 5 MediaMarkt'ta 6000TL. Aradaki fiyat farkına değecek performans veriyor mu? Cloud III Wireless hakkındaki düşünceniz nedir?
Evet hocam bahsettiğiniz link. Sepette 5200TL'ye düşüyor. Nova 5 MediaMarkt'ta 6000TL. Aradaki fiyat farkına değecek performans veriyor mu? Cloud III Wireless hakkındaki düşünceniz nedir?
Cloud 3 alın bugün aldım ve her yönden beni çok tatmin etti.Genellikle FPS oyun ve müzik için kullanacağım. Mikrofon da benim için çok önemli. Hangisi tercih edilmeli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.