Corsair HS80'nin sağ tarafı cızırtı yapıyor

halilserkan

Hectopat
Daha fazla  
Corsair HS80 kulaklığım var. Geçende sistemi kaldırmıştım 3.5 hafta kulaklık kutuda kaldı. Sonra tekrardan sistemi kurayım dedim taktım her şeyi baktım Windows sesi az kaydırıyorken cızırdama sesi geliyordu. Sorun sadece sağda var. Her porta tek tek takıp denedim, iCUE yazılımını sildim fakat etki etmedi. Emin olmak için ayarlara girdim tek sağ ve solun sesini arttırayım belki sorun yoktur ama baktığımda solda sorun yok sadece sağda sorun vardı. Harici olarak başka hiçbir yerde bu ses gelmiyor sadece Windows'un sesini ayarlarken geliyor. Sizce sorun neden kaynaklı olabilir?

Çok rahatsız ediyorsa garantiye yollayın derim. Ama bence pek bir sorun teşkil etmiyor bence tabii kişiden kişiye değişir.
Ürününü alalı 5 ay oldu göndersem değişim yapmama gibi bir şey olur mu hocam , hemen zaten bir kaç hafta içerisinde kablo da yırtılmalar olmuştu, dert etmedim,ama şimdi bu dediğim durumu fark ettim.

Ürününü alalı 5 ay oldu göndersem değişim yapmama gibi bir şey olur mu hocam , hemen zaten bir kaç hafta içerisinde kablo da yırtılmalar olmuştu, dert etmedim,ama şimdi bu dediğim durumu fark ettim.
Ben ürünü aldıktan 5 veya 6 ay sonra gönderdim bende değiştiler. Ama ürünü toplasan 1 ay kullanmamışımdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı