Satılık Corsair iCUE 220t RGB airflow siyah CC-9011173-WW KASA

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
- Kutusu ve ambalajları çok fazla yer kapladığı için atılmıştır, sadece faturası mevcuttur.
- Fabrika çıkışlı orijinal Corsair SP120 PRO ARGB fanları ve kontrolcüsü üzerindedir. Kasa içerisinde müthiş bir hava akışı vardır, hava akışı açısından kafanız hiçbir şekilde ağrımaz!
- 16.06.2020 tarihinde satın alınmıştır.
- Akasa "Viper" 12cm s-Flow (AK-FN059) egzoz fan kasayla beraber verilecektir. Satış fiyatı 7 şubat 2021 tarihi itibarıyla 119 liradır.
Kasanın sadece iki tane büyütülmeyecek derecede kusurları mevcuttur;
- Fotoğrafların birinde görünen iki USB girişinden sağdakinin pinlerinin en sağındaki pin fark etmeden ucu bozuk USB taktığımız için ezilmiştir. Bilgisayarcılarda küçük bir ücret karşılığında tamir ettirildiğini öğrendim fakat çalışmasını genel olarak etkilemediği için dokunmadım.
- Bir diğer küsur ise sağ kapağın yandan doğru baktığımızda sağ alt köşesinde yer alıyor, bu küsur bilgisayarın parçalarını söktüğüm sırada kapağı elimden kaçırmam ve kapağın yere sertçe çarpmasından dolayı oldu. Sadece ufak bir boya atması ve hafif yamukluk var. Zaten bu kısım arkada kaldığı için çok göze batmıyor.
Kusurlu kısımların fotoğraflarını fotoğrafların arasına koydum, görebilirsiniz. Alıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Fiyat; 550 TL.

(İlan pasif ise ürün satılmıştır!)

WhatsApp Image 2021-02-03 at 00.34.46.jpeg

Sapphire RX 5700 XT Nitro+ bu kasa içerisinde maksimum 64-65 derece oldu. AMD Ryzen 5 3600 4.2 GHz oto voltaj tüm ayarlar default şekilde en fazla 76 derece oldu. Bir derece yukarısı görülmedi. Alıcısını kesinlikle üzmeyecek performanslı ve kompakt bir kasadır. Öndeki MSI logosu anakartı alan arkadaşa verilme için sökülmüştür.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı