Corsair iCUE 3000D RGB airflow kasa da RGB'ler hep aynı mı?

Adreslenebilir RGB. Kasada kontrolcü var. Reset tuşuna bağlı olarak geliyor. Bu tuşa bastığınızda renkler değişiyor.
Hocam konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bende de 3000d kasa var reset tuşuna bastığımda sadece pc yeniden başladı hiç renk değişmedi nedendir acaba?

Hocam konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bende de 3000d kasa var reset tuşuna bastığımda sadece pc yeniden başladı hiç renk değişmedi nedendir acaba?
Reset kablosu anakartta reset pinine bağlıdır. Onu oradan çıkarıp RGB kontrolcü switchine takmanız lazım.

Hocam benimde hortlatmam lazım. Kasa içerisinde ''rgb kontrolcü switchine takmalısınız'' demişsiniz hiçbir yerde yazmıyor. Kesin varmı bu modelde? not: anakartımda argb girişi yok
Sistemi yeni mi aldınız? Fanlar ARGB yani mod değiştiriyorsa muhtemelen kasanın reset tuşuna RGB Switch yani mod değiştirme kablosu bağlanmış olabilir. Reset tuşu ile fanların renk modu değişmiyorsa kasanın temperli olmayan diğer taraftaki kapağını açıp, anakartın arka tarafına tekabül eden yerlerde bir bakınSATA SSD boyutlarında bir aparat takılmış veya yapıştırılmış mı diye.

Sistemi yeni mi aldınız? Fanlar ARGB yani mod değiştiriyorsa muhtemelen kasanın reset tuşuna RGB Switch yani mod değiştirme kablosu bağlanmış olabilir. Reset tuşu ile fanların renk modu değişmiyorsa kasanın temperli olmayan diğer taraftaki kapağını açıp, anakartın arka tarafına tekabül eden yerlerde bir bakınSATA SSD boyutlarında bir aparat takılmış veya yapıştırılmış mı diye.
Yok hocam henüz almadım kasayı. 2 fanla gelen rgbsiz modeli aldım 4000d airflow kargoda şuanda.

Hortlattığım için üzgünüm Corsair 3000D ARGB Airflow'a sahibim fakat dediğiniz gibi bir aparat takılmış veya yapıştırılmış biçimde gelmedi. Ben de kendim internetten ARGB kontrolcüsü aldım fakat onunla beraber doğru montajlamama rağmen çalıştıramadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı