- Makaleler
- 1
Hocam RM850E kesin PCIE 5.0 mi bilen var mi acaba?
Hocam RM850E kesin PCI-e 5.0 mi bilen var mi acaba?
RM kapasitörleri de benzer şekilde Japon değil hocam. RM serisi biraz daha alt segment oluyor. B-C Tier oluyor genelde. Alınır mı, alınır.Alanlara hayırlı olsun, alacak olanlar için bende heveslenip acele etmeden araştırmak istedim. 850 RMe için özellikle reddit üzerinde kötü yorumlar mevcut. Kompakt tasarım ve 120 mm fan sebebiyle low noise olarak lanse edilen bu modelin hiçte öyle olmadığı, kapasitörlerin RMX VE RM deki gibi Japon değil Taiwan markaları olduğu ve bunun bir eksi olduğu yazıyor. Evet fiyat olarak düşünürseniz makul lakin yüksek ekran kartları ile kullanım planlayanlar dikkatli araştırmalılar. Kasa için güncel bir kasa değil belli evet oda orta sınıfta güzel bir kasa. Değeri eder mi Corsair etiketi olmasa o fiyata satılır mı ayrı bir tartışma konusu.
Hem kasa hemde C4 olmayan bir PSU arayanlar için ideal ikili elbette.
Evet Sinerji'den aldım, 3X fan ve fan kontrolcü dahil geldi. Sistemi kuralı günler geçti o yüzden kontrolcü sizin bahsettiğiniz olan mı emin değilim. iCUE yazılımı ile öndeki fanları kontrol ediyorum.
Bu kasa bende var ve severek kullanıyorum. Sadece almadan önce bazı şeyleri bilmeniz gerekiyor:
Üste 280mm sıvı soğutma çoğu anakarta ve RAM'e uymuyor.
RTX 4080,4090 gibi kartları takınca güç kablosu cama dayanıyor.
Bunun yerine NZXT H7 Flow öneririm.
Hocam hala emin değil misiniz? Kontrolcü var mı kontrol edebilir misiniz ve hala memnun musunuz? Kontrolcü görselini de ekledim.
Hocam 3'lü fanın kontrolcüsü de çıkıyor mu içerisinden? Lütfen alan arkadaşlar bilgi verirseniz süper olur. Kasayı aldık şu bilhiuebi türlü ulaşamadım. Gelmeden iptal edeyim gerekirse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.