Corsair iCUE 4000X alınır mı?

Burakbey20

Decapat
Daha fazla  
Kasa için 4000TL civarı bütçem var, iCUE 4000X RGB almayı planlıyorum. 3 fanla geliyor, yeterli olur mu acaba?

PSU olarak da DeepCool PF650 650W almayı planlıyorum.

Kasa olarak şu iyi olur. Fiyatı epey iyi:

Kasa için bütçenizi biraz güç kaynağına yatırmak daha iyi olur. Ekran kartı ve işlemciniz nedir? Ona göre model bakalım.

Planlamayın, kaliteli bir ürün değil. Başka modellere bakalım.

Kasa için 4000TL civarı bütçem var, iCUE 4000X RGB almayı planlıyorum. 3 fanla geliyor, yeterli olur mu acaba?

Güzel kasa 850 watt modeli de var. 400MM GPU ve 165mm CPU yükseklik desteği var. Keşke şu kasanın üst panel 360mm destekleyen modeli yapsalar bu model 240mm destekliyor.

Kasa olarak şu iyi olur. Fiyatı epey iyi:

Kasa için bütçenizi biraz güç kaynağına yatırmak daha iyi olur. Ekran kartı ve işlemciniz nedir? Ona göre model bakalım.

Planlamayın, kaliteli bir ürün değil. Başka modellere bakalım.

Bütçeyi diğer ekipmanlara böldüğümden kasaya para kalmadı bunu almayı düşünüyordum tam da bende PSU olarak ne önerirsiniz?

Bütçeyi diğer ekipmanlara böldüğümden kasaya para kalmadı bunu almayı düşünüyordum tam da bende PSU olarak ne önerirsiniz?

Şimdi 4000 TL kasa yerine bunu alacağınız için 2500 TL civarında bir bütçeniz oluşmuş oldu. Ekran kartı ve işlemciniz nedir? Yeni alacaksanız ne almayı düşünüyorsunuz?

650 watt versiyonu da 1900TL.

Şimdi 4000 TL kasa yerine bunu alacağınız için 2500 TL civarında bir bütçeniz oluşmuş oldu. Ekran kartı ve işlemciniz nedir? Yeni alacaksanız ne almayı düşünüyorsunuz?

Bütçeyi ekran kartı yükselterek harcamış oldum 4070 Ti 5 7500F'e 600W yeterli diye düşünüyorum fakat ne olur ne olmaz 650W alma taraftarıyım, bulunduğum yerde ara sıra elektrik kesintisi oluyor.
Bütçeyi aştıktan sonra da açıkçası 2.000 üstü vermek istemiyorum, PSU'lar hakkında çok bir bilgim yok 50K'lık sistemide 500TL için yakmak istemem fark ediyor derseniz yükselteyim bütçeyi hocam?

Fark ediyor da olay burada biraz dengeyi kurmak. PSU'dan kısmak pek mantıklı bir iş değil. 50.000 TL bir sistem için o ekran kartı ve işlemci fazla alt seviye değil mi?

Monitörle beraber , bir de zaten yanlış değilsem 43K civarına 4070 Ti hazır sistemler var fakat anakartlar ve SSD'leri giriş seviyesine bile çekince ort 46'ya gelmesi lazım.
Psu için 2k olursa iyi olur yoksada daha yüksek kaliteli bir psu önerisi yaparsanız bakayım.

Monitörle beraber , bir de zaten yanlış değilsem 43K civarına 4070 Ti hazır sistemler var fakat anakartlar ve SSD'leri giriş seviyesine bile çekince ort 46'ya gelmesi lazım.
Psu için 2k olursa iyi olur yoksada daha yüksek kaliteli bir psu önerisi yaparsanız bakayım.

2000 TL fiyata alabileceğiniz en iyi 650W model anlık olarak bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı