Corsair iCUE 4000X nasıldır?

Dahili kontrolcüsünde sadece RGB bağlantısı vardır. Fanlar için bir PWM kontrolcüsü alabilirsiniz. Arctic'in bir ürünü var. Fiyatı uygun. Tercih edilebilir. Ekstradan tahliye fanı olmaması lazım. Onu da yine 4 pin ID-Cooling'ya da Arctic olarak alabilirsiniz. Işıl ışıl Corsair olsun diyorsanız kasa içerisindeki fandan bir tane daha almanız gerekir. Corsair'in bu tür kontrolcülerinde farklı tipte fanların RGB ışıklandırması sağlanamıyor. Corsair fanların paralarını da dikkate aldığımızda ne kadar gerekli olacağını size bırakıyorum.

Tüm bu bağlamlarda 800₺ bütçe için en iyi kasa hangisidir

Tüm bu bağlamlarda 800₺ bütçe için en iyi kasa hangisidir

SilverStone kasanın fiyatı şahane. Çok hacimli bir kasa değil ama yeterli düzeyleri sunuyor. Corsair 4000D Airflow'de bu fiyattan bulunuyor ama fan kontrolcüsü ya da RGB eklentileri olmadığını bilmek gerek.

SilverStone kasanın fiyatı şahane. Çok hacimli bir kasa değil ama yeterli düzeyleri sunuyor. Corsair 4000D Airflow'de bu fiyattan bulunuyor ama fan kontrolcüsü ya da RGB eklentileri olmadığını bilmek gerek.
2.el 4000x düşünüyorum aslında.

Her üründe garanti esastır. Bir yerinde ciddi noksanlık bulunan bir ürünü, ikinci elden sırf ucuz diye alıp almamak size kalmış. Ben olması gerekenden söz ediyorum.
Ek fan olarak ne alınır?
Corsair'in garantisi diğer firmalara benzemez. Çok çok iyi yardımcı oluyorlar. Gerçi garanti olmasa bile gayet iyi ilgileniyorlar.
Kasalar genelde hazır sistem kasaları olduğundan sıfır sayılacak nitelikte oluyor.
Kasada garantinin olayı ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı