Corsair iCUE H100 RGB nasıl?

Merhaba bende aynı sıvı sogutu cu var adreslenebilir RGB var oraya yerleştirdim ama sıvı sogutuyu göremiyorum renkleri değiştirmeme için.

Merhaba bende aynı sıvı sogutu cu var adreslenebilir RGB var oraya yerleştirdim ama sıvı sogutuyu göremiyorum renkleri değiştirmeme için.
Ya ana kartının 5v 3pin argb girişine bağlamalısın ya da harici bir argb kontrolcüye. Mantığı şu şekilde. Mesela odanın lambalarını yakmak için düğmeye bastığında nasıl o düğmeye bağladığın kaç adet ampül varsa bu da o mantık. Kontrolcüye bağlayıp kontrolcü üzerinden açık kapayabilir ve renklerini değiştirbilirsin. Ha fan ARGB'si ha şerit led ARGB'si. Aynı mantıkla çalışıyorlar. Corsair diye bu model ayrı br şey gerekmiyor yani.

Hangi program görmüyor? Bİraz daha ayrıntılı açıklar mısın? Tüm ARGB fan ve pompa kablolarını ana karta bağlayabildiniz mi? Bağladıysanız eğer Asus Armory Crate programından ana kart portunu seçili hale getirin ve rgb efektlerinden dilediğinizi seçin. O zaman çalışacaktır.

Corsair H100 RGB 240 mm CW-9060053-WW Sıvı Soğutucu bu sıvı sogtucu mevcut bunun ışıkları değiştirmek için iCUE programı denildi RAM'leri görüyorum ama sıvı sogtucu görünmüyor

Corsair H100 RGB 240 mm CW-9060053-WW Sıvı Soğutucu bu sıvı sogtucu mevcut bunun ışıkları değiştirmek için iCUE programı denildi RAM'leri görüyorum ama sıvı sogtucu görünmüyor
HOcam bak yukarıda bahsettim. Bu model iCue ile çalışan bir model değil. Ana kartına ya da kontrolcüne bağladığın an çalışır. Ana kartına bağladığında çalışmıyorsa Asus Armory Crate yükleyeceksin. Oradan RGB ayarları yapılabiliyor. İcue programı bunu asla görmez. Ya da harici kasanda veya kendi alıp kullandığın bir ARGB kontrolcü varsa ona bağlayacaksın kullanacaksın.

@semercim

Merhaba arkadaşım. Ben senin bahsettiğin soğutucuyu şu anda kullanıyorum.

İşlemcim ve diğer sistem özelliklerim seninki ile hemen hemen aynı. 4.35ghz 1.2v oc ayarlarında ve kasanın üstünde egzoz olarak konumlandırdım. Kasam da asus tuf gt301 ve önü mesh çok iyi hava alan bir kasa. Sıcaklık değerlerim boşta 45, yükte 65 derece. OCCT'de power testinde de maksimum 80 derecede stabil kalmakta. Tabi kolay kolay hiçbir program veya oyun bu kadar aşırı şekilde yormayacağından çok ideal diyebilirim.

Tabi ben corsair fanlarını yeni özellikleri nedeniyle kasa önüne konumlandırdım hazırda yüksek rpm ve cfm değerli fan setim olduğu için.

Pompadan ve radyatörden de hiç tahmin ettiğim kadar ses gelmiyor. Çok minimal.

Tavsiye ederim yani. Ama ben 1400'e almıştım. Şimdi 2000 küsür olmuş ve daha da artacak tabii ki. İyi ki almışım diyorum piyasa fiyatının biraz daha üstünde almama rağmen.

Eki Görüntüle 1245346Eki Görüntüle 1245347Eki Görüntüle 1245350
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama şu beyaz tonlarına yakın rengin kodu nedir acaba? Benim iCUE yazılımında bir türlü bulamadım o rengi. Oldukça güzel bir atmosferi var. Kodu verebilirseniz çok sevinirim.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama şu beyaz tonlarına yakın rengin kodu nedir acaba? Benim iCUE yazılımında bir türlü bulamadım o rengi. Oldukça güzel bir atmosferi var. Kodu verebilirseniz çok sevinirim.
Hocam, çok açık turuncu diyebiliriz. Telefonda aslında farklı görünüyor. RGB'de çoğu renk telefonda maalesef çok farklı çıkıyor. Ben de bazen istediğim renkleri fotoğraflarda tutturmakta zorlanıyorum :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı