Çözüldü Corsair iCUE "no device detected" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Orkunnn

Hectopat
Daha fazla  
VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit kullanıyorum. iCUE yazılımını tüm yazılımları silip temiz kurulum yapıp kurmama rağmen "no device detected" uyarısı alıyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör

• Kasa: Cooler Master Q300p
  • İşlemci: Ryzen 5 2600 Stok soğutucu
  • RAM: Corsair Vegeance RGB 2X8 Kit 16 GB CL16
  • Anakart: Msi B450M Gaming Plus
  • Ekran kartı: Msi Gaming X 1050 Ti 4GB
  • PSU: Everest 500 Watt
  • SSD: Samsung 970 EVO
Adsız.jpg

Çözüm
Uzun bir süre araştırma yaptımıştım ASUS için çözüm olarak BIOS ayarları ile ilgili Corsair forumda açıklamalar vardı ama çevirim yeterli gelmediğinden anlayamamıştım MSI için hiçbir çözüm bulamadım umarım sen ASUS için bulursun 😞

Çok lanet bir durum gerçekten, RAM'lerin şu an biri yanıyor, diğeri yanmıyor :D
kral sorunu çözdüm. BIOS'u bir önce sürümüne çevirdim düzeldi.
Öncelikle ASUS Aura açıksa kapatın, çakışma olabilir. Ya da Aura'da Vengeance RGB kısmını devre dışı bırakın.

Öte yandan iCUE her anakartı desteklemiyor diye biliyorum. Anakartınızın desteklenen anakartlar arasında olduğundan emin olun. Sorun devam ederse burada konu açın:

iCUE Software - The Corsair User Forums

Ayrıca buradaki listede RAM'inizin olduğundan emin olun:

iCUE - Compatibility List - The Corsair User Forums

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, bir çözüm bulabildiniz mi?
VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit kullanıyorum. iCUE yazılımını tüm yazılımları silip temiz kurulum yapıp kurmama rağmen "no device detected" uyarısı alıyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör

• Kasa: Cooler Master Q300p
  • İşlemci: Ryzen 5 2600 Stok soğutucu
  • RAM: Corsair Vegeance RGB 2X8 Kit 16 GB CL16
  • Anakart: Msi B450M Gaming Plus
  • Ekran kartı: Msi Gaming X 1050 Ti 4GB
  • PSU: Everest 500 Watt
  • SSD: Samsung 970 EVO
Eki Görüntüle 342578
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi?

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, bir çözüm bulabildiniz mi?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi?
Maalesef kardeşim İCUE için çözüm bulamadım Corsair forumda çeviri yaparak kesin olamamakla beraber anakartım desteklemiyor olabileceğini anladım sadece şuanlık, MSI MYSTİC LİGHT yazılımı ile ram lerin Işık’larını kısmi olarak kullanabiliyorum. Recep Bey e de konu ile ilgili ulaştım fakat Corsair forum a yönlendirip bıraktı. :(

Maalesef kardeşim İCUE için çözüm bulamadım Corsair forumda çeviri yaparak kesin olamamakla beraber anakartım desteklemiyor olabileceğini anladım sadece şuanlık, MSI MYSTİC LİGHT yazılımı ile ram lerin Işık’larını kısmi olarak kullanabiliyorum. Recep Bey e de konu ile ilgili ulaştım fakat Corsair forum a yönlendirip bıraktı. :(
benim anakart asus, ben de aura ile yapmaya çalışıyorum ama sadece ekran kartını görüyor, rami görmüyor.. Aklımı kaçırcam ya

benim anakart asus, ben de aura ile yapmaya çalışıyorum ama sadece ekran kartını görüyor, rami görmüyor.. Aklımı kaçırcam ya
Uzun bir süre araştırma yaptımıştım Asus için çözüm olarak bios ayarları ile ilgili Corsair forumda açıklamalar vardı ama çevirim yeterli gelmediğinden anlayamamıştım MSI için hiçbir çözüm bulamadım umarım sen ASUS için bulursun 😞

Uzun bir süre araştırma yaptımıştım ASUS için çözüm olarak BIOS ayarları ile ilgili Corsair forumda açıklamalar vardı ama çevirim yeterli gelmediğinden anlayamamıştım MSI için hiçbir çözüm bulamadım umarım sen ASUS için bulursun 😞

Çözüm

Çok sevindim ben onu MSI için denemiştim olmamıştı ASUS farkını ortaya koydu 😊 teşekkürler geri bildirim için.
Arkadaşlar MSI'ın 2019 BIOS güncellemesi ile sorun çözülmüştür. İlgilenen herkse teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı