Corsair iCUE QL120 RGB vs Corsair LL120 Dual Light Loop White

WoLeRm

Hectopat
Makaleler
11
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başka fan önermeyin lütfen, bu ikisinden hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi amaçla kullanacaksınız? Kasa çıkış mı? Kasa giriş mi? Radyatör soğutmak için mi? CFM değerleri farklı, statik basınç değerleri farklı bunları göz önünde bulundurun.

Hocam hangi amaçla kullanacaksınız? Kasa çıkış mı? Kasa giriş mi? Radyatör soğutmak için mi? CFM değerleri farklı, statik basınç değerleri farklı bunları göz önünde bulundurun.

Kasa 4000X, bütün fanlar için. 6 tane fan alıyor kasa 6'sı için de.

Hocam statik basınç gibi bir önceliğiniz yok gibi. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alın. Eğer radyatör için ise ML Pro ciddi fark yaratıyor.

Hocam statik basınç gibi bir önceliğiniz yok gibi. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alın. Eğer radyatör için ise ML Pro ciddi fark yaratıyor.

Hocam bu ikisinden birini alacaktım Ql'e karar verdim.
QL120 ve LL120 kullanan biri olarak söylüyorum. Corsair'in en iyi fanı QL120'dir. LL120 QL serisinden bir tık kötü ve çok az daha sessiz çalışıyor. QL120 daha iyi bir fan.

QL çok mu sesli hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı