iCUE H170i Elite Capellix kurulumu için iCUE yükledim ama resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım ve yazılım "limited mod"da çalışıp sadece kırmızı ışık yakıp söndürüyor. Bu sorunu nasıl çözecebilirim?
Çözüm: Sıvı soğutucunun sitesinden yazılımı indiriyordum ve iCUE 3.38 kuruluyordu. Güncel sürümü kurdum (iCUE 4.14.179) ve çalıştırdım. Program Firmware Update yaptı ve sorun çözüldü.
Aygıt yöneticisinde bağlantı protunu görebiliyor musun? Demin formalra göz attım usb ve driver çakışması olarak H serisi ürünlerde genel bir durum var.
Farklı çözümler var, driveri elle kaldırıp tekrar kuranlar regeditte kadar sıfırlama yapanlar basitçe icue yü kaldırıp tekrar kuranlar ,aygıt yöneticisinde driverleri kaldırıp tekrar kuranlar gibi. Bir kaç deneme yapmak lazım gibi hala bakınıyorum fromlara, bulduğumda yazacağım.
işlemci neydi ?
Sağlam bir micro usb kablo ile direkt pompadan herhangi bir usb porta bağlantı denedin mi? Bu en azından hem kabloyu hemde pompayı test eder.
Çözüm: Sıvı soğutucunun sitesinden yazılımı indiriyordum ve iCUE 3.38 kuruluyordu. Güncel sürümü kurdum (iCUE 4.14.179) ve çalıştırdım. Program Firmware Update yaptı ve sorun çözüldü.
Çözüm: Sıvı soğutucunun sitesinden yazılımı indiriyordum ve iCUE 3.38 kuruluyordu. Güncel sürümü kurdum (iCUE 4.14.179) ve çalıştırdım. Program Firmware Update yaptı ve sorun çözüldü. Eki Görüntüle 1137203