Corsair iCUE yazılımı SteelSeries GG ile çakışıyor ve mouse devre dışı kalıyor

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarıma format attıktan sonra tüm sürücüleri resmi siteleri üzerinden yükledim. Corsair iCUE yazılımını yüklediğimde mouse devre dışı kalıyor. Fareyi USB portundan çıkartıp takınca devreye giriyor.

Bilgisayarı ilk açtığımda Corsair iCUE açılana dek mouse kullanabilir halde oluyor. Corsair iCUE açıldığında mouse devre dışı kalıyor. USB portundan fareyi çıkartıp takınca mouse kullanılabilri hale geliyor.

Corsair iCUE yazılımını bilgisayardan sildim tekrar yükledim ancak yazılım ne zaman yüklenirse aynı sorun tekrar ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Corsair iCUE ve SteelSeries GG yazılımlarının çakışması, genellikle her iki yazılımın da aynı anda aynı cihazı kontrol etmeye çalışmasından kaynaklı eğer Corsair cihazı kullanıyorsanız, yalnızca ICUE'yu, SteelSeries cihazı kullanıyorsanız yalnızca SteelSeries GG'yi kullanmayı deneyin. Son olarak bir de otomatik başlatmayi engellemeyi dene ikisini bir illa kullanmak istiyorsan
iCUE yazılımını aç.
"Ayarlar" sekmesinde, "Windows başlatıldığında ICUE'yu başlat" seçeneğini devre dışı bırak.
SteelSeries GG'yi aç.
"Ayarlar" menüsüne gidin ve "başlangıçta otomatik başlat" seçeneğini kapat iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı