Corsair K55 alınır mı?

3-4 aydır kullanıyorum açıkçası memnunum, RGB performansı çok iyi. Fakat daha düşük bütçe ile Philips, Lenovo markalarına ait mekanik klavyeler var onlara yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.
Bu arada ürünün bilek dayama monte kısımları aşırı zayıf 4 tane ayağı var 2'si kırıldı mesela.

3-4 aydır kullanıyorum açıkçası memnunum, RGB performansı çok iyi. Fakat daha düşük bütçe ile Philips, Lenovo markalarına ait mekanik klavyeler var onlara yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.
Bu arada ürünün bilek dayama monte kısımları aşırı zayıf 4 tane ayağı var 2'si kırıldı mesela.
Tuş hissiyatı nasıl sizce? Bilek desteğini hala kullanabiliyor musunuz hala?

Tuş hissiyatı nasıl sizce? Bilek desteğini hala kullanabiliyor musunuz hala?
Tuş hissiyatı güzel fakat eski klavyemin mekanik tuşlarını arıyorum çünkü sert geliyor. Bilek desteğini kullanıyorum evet, kauçuk ayakları var kaymıyor altına takıyor gibi koyabiliyorum aslında benim için rahat bile oldu istediğimde direkt arkaya alabiliyorum. Takıp çıkartmak çok zordu normalde bilek desteğini, temizlemek için çıkarırken kırdım ikisinide...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı