Corsair K55 RGB Pro alınır mı?

Bütçe
1200

GoktugT

Decipat
Katılım
26 Ocak 2023
Mesajlar
1.995
Makaleler
1
Çözümler
2
Corsair K55 RGB Pro alınır mı? Kriterlerim şunlar:

-Siyah olması.
-Büyük olması (multimedya tuşları vs).
-Yurt dışı olmaması (Amazon hariç).
-RGB olsa iyi olur.

Bunun için 1200'ü geçmeyi düşünmüyorum. Çok iyi bir şey olursa 1400 olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
 
Alınmaz. Bu fiyata membrane alınması bana göre saçma geliyor, ayrıca ve ayrıca bu klavyenin tuş silinme sorunu var. Uzun kullanımda sıkıntı çıkarır.

Hocam geceleri falan aile evinde oyun oynarken acayip sorun çıkarıyor sesli Switch klavyeler, brown Switch sessiz diye biliyorum önerebilirim.
 
Hocam geceleri falan aile evinde oyun oynarken acayip sorun çıkarıyor sesli Switch klavyeler, brown Switch sessiz diye biliyorum önerebilirim.
Hayır hocam. Brown switch az ses çıkartıyor, ben eskiden blue switch almıştım tak tak sanki daktilo yazıyordum. Şimdi brown switchli klavye kullanıyorum, çok sessiz bilginize.
 
Hayır hocam. Brown Switch az ses çıkartıyor, ben eskiden Blue Switch almıştım tak tak sanki daktilo yazıyordum. Şimdi brown Switch'li klavye kullanıyorum, çok sessiz bilginize.

Bende Blue Switch kullanıyordum tuşları bozuldu değişime gönderdim bekliyorum muhtemelen şu an kullandığım membrane klavyeyi akşamları kullanacağım Blue Switch sabahları. Yerinizde olsam membrane alıyorsam ucuz bir şey alırdım zaten hepsi aynı seviyede gibi membranelerin çoğu aynı işlevde.
 

Geri
Yukarı