Corsair K55 RGB Pro vs RGB Pro XT

Umut AYAR

Hectopat
Daha fazla  
Corsair K55 RGB Pro ile RGB Pro XT ile arasındaki farkları söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan bakabilirsin.

O kadar farkları yok.

Geç olmuş ama tek farkları ışıkları. XT modelinde her tuşa istediğiniz aydınlatmayı yapabiliyorsunuz. Normal klavye de 3 bölümü değiştirebiliyoruz sadece. Fiyat farkı yoksa XT tercih edilmeli.

Geç olmuş ama tek farkları ışıkları. XT modelinde her tuşa istediğiniz aydınlatmayı yapabiliyorsunuz. Normal klavye de 3 bölümü değiştirebiliyoruz sadece. Fiyat farkı yoksa XT tercih edilmeli.
Tek fark dediğin şey kocaman bir fark yanlış anlaşılmasın. Her tuşa tek tek atama yapmak klavyede sonsuz bir ışıklandırma ve animasyon imkanı sunuyor. XT alınmalı.

K55 almanızı tavsiye etmem. Razer Cynosa V2 bakın.
Cynosa'nın yazıları 1 ay sonra siliniyor. Alınmamalı. Çok fazla konusu var.
Tek fark dediğin şey kocaman bir fark yanlış anlaşılmasın. Her tuşa tek tek atama yapmak klavyede sonsuz bir ışıklandırma ve animasyon imkanı sunuyor. XT alınmalı.
Ama sonuç olarak tek fark o. Bende aynı şeyi yazdım zaten. XT tercih edilmeli.

Cynosa'nın yazıları 1 ay sonra siliniyor. Alınmamalı. Çok fazla konusu var.

Ama sonuç olarak tek fark o. Bende aynı şeyi yazdım zaten. XT tercih edilmeli.
Olur da birisi görür aman her tuşa tek tek atamasam ne olur diye düşünmesin diye detay verdim.

Tekrar söylüyorum K55 alınmaz.
Ama neden? Önerdiğin Razer kronik sorunlu. Bu klavyede sorun yok biliyorum ama neden K55 değil de bu? Söylenmez diye yazıp köşeye çekilmeyin. Neden alınmaz onu da yazın ki insanın aklında bir fikir olsun.

Hatta konu dahi açmışsınız o klavye için. Corsair K55 Pro klavyesindeki membran tuş kalitesi nasıldır?

Alınmaz demenize göre bir bilginiz vardır diye tahmin ediyorum :)

Ama neden? Önerdiğin Razer kronik sorunlu. Bu klavyede sorun yok biliyorum ama neden K55 değil de bu? Söylenmez diye yazıp köşeye çekilmeyin. Neden alınmaz onu da yazın ki insanın aklında bir fikir olsun.

Hatta konu dahi açmışsınız o klavye için. Corsair K55 Pro klavyesindeki membran tuş kalitesi nasıldır?

Alınmaz demenize göre bir bilginiz vardır diye tahmin ediyorum :)

K55 önermiyorum çünkü kalitesiz. Tuş hissiyatı, bilek desteği, malzeme kalitesi ve ışıklandırma. Saydığım özellikler klavyede kalitesiz. Apex 3 daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı