Corsair K55 RGB Pro XT klavyede e tuşu basılı kalıyor

Hocam zamanla alakalı bir durum değil. Sonuç olarak elinizde elektronik bir parça var.

Sanırım garanti ye göndermek dışında yapabileceğim bir şey kalmadı.

Selamlar Windows 11 kullanıyorum. Sabahtan beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yokken birdenbire sürekli e harfi basmaya başladı 3-4 kez sistemi kapatıp açtım restart attım fakat düzelmedi ne saçma bir şey bu çözemedim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Kanka sorunu çözebildin mı ben her şeyi yaptım ama olmadı o yüzden garanti ye gönderdim bakalım ne diyecekler. Ona göre burada güncelleme yaparım.

Son düzenleme:
Sanırım garanti ye göndermek dışında yapabileceğim bir şey kalmadı.

Kanka sorunu çözebildin mı ben her şeyi yaptım ama olmadı o yüzden garanti ye gönderdim bakalım ne diyecekler. Ona göre burada güncelleme yaparım.
Hocam bende iş yoğunluğundan yollayamadım gönderdikleri maildeki adrese göndericem kısa sürede bakalım ne diyecekler. Keşke yazılım vs. ile çözülebilseydi keyifle kullanıyordum açıkçası biraz soğuttu kendinden klavye ama bakalım ilerleyen süreçte ne olucak güncelleme yaparım.

Hocam bende iş yoğunluğundan yollayamadım gönderdikleri maildeki adrese göndereceğim kısa sürede bakalım ne diyecekler. Keşke yazılım vs. ile çözülebilseydi keyifle kullanıyordum açıkçası biraz soğuttu kendinden klavye ama bakalım ilerleyen süreçte ne olacak güncelleme yaparım.

Kanka yolladım ben yapılacak bir sorun değilmiş bire bir değişim istedim ellerinde olmadığından ya beklememi ya da K55 RGB Pro ile değişebileceklerini söylediler XT ile farkı ne bilmiyorum ama görünüşü birebir aynı ben değiştirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı