Corsair K55 RGB Pro XT vs Razer Cynosa V2

Bütçe
500-1000tl

Eyüphan KAYA

Hectopat
Yer
İstanbul-Sarıyer
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
Arkadaşlar merhaba.

Bu iki klavyeden birini almak istiyorum. Kullananınız varsa hangisini önerirsiniz? Razer'ın tuşlarının çabuk soyulduğu yazıyor K55'te böyle bir sorun yok sanırım. Fiyatları çok yakın.
Membran için bu fiyatlar çok mu iyi bir mekanik klavyede 1000TL'den aşağı yok siz ne önerirsiniz?

Razer'ın gecikmesi 13.2 ms, Corsair ise 1.7 ms. Corsair çok daha hızlı tepkime verebiliyor.

Klavyem K55 RGB Pro modeli. Ayda bir tuşlarını temizlerdim. Şu anda BİM'den alabileceğiniz klavyeler daha iyi his verir. @bados123 hocamın da dediği gibi yılda 2 kere temizlemek yeterli.

Klavyem K55 RGB Pro modeli. Ayda bir tuşlarını temizlerdim. Şu anda BİM'den alabileceğiniz klavyeler daha iyi his verir. @bados123 hocamın da dediği gibi yılda 2 kere temizlemek yeterli.
anladım hocam. Sürekli silmekten mi kaybetti o hissiyatını? o kadar toz tutuyor mu ya üzüldüm

Merhaba. Klavye aldınız mı? Aldıysanız hangisi?

Merhaba ASUS TUF K3 aldım. Uzun ömürlü olsun diye.

İyi yapmışsınız Razer'ın düşük bütçeli klavyelerinde hemen soyulma oluyor. Cynosa V2 kullanıyorum ve 1.5 yıl sonunda D tuşum yok oldu ve diğer kullandığım tuşlarda hafif silinmeler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…