K55 fiyatını haketmediğini düşündüğüm bir ürün. CM MasterKeys Lite hem daha uygun fiyatlı hem de mekanik hissiyatı güzel olan bir klavye. Ayrıca sade tasarımlardan hoşlanıyorsan seveceğini düşünüyorum.
K55 fiyatını haketmediğini düşündüğüm bir ürün. CM MasterKeys Lite hem daha uygun fiyatlı hem de mekanik hissiyatı güzel olan bir klavye. Ayrıca sade tasarımlardan hoşlanıyorsan seveceğini düşünüyorum.
Aslında K55'de pahalı sayılmaz şu an biraz araştırdım ve genelde 249 TL fiyata bulunabiliyor. K55'in bilek desteği, G tuşları ve multimedya tuşları olması bence önemli artılar.
MasterKeys Lite modeline kıyasla eksi olduğu yönü aydınlatması sadece 3 bölgeli RGB olması.
Makro tuşlarını ve bilek desteğini istemiyorsanız rahatlıkla Masterkeys Lite L modelini tercih edebilirsiniz. Bu modelin en can alıcı yanı suya dayanıklı olması
Ses konusunda hangisi daha sessizdir. Ne kadar göreceli bir kavram olsada, Cm masterkeys lite ürünü rahatsız edici sesi yoktur umarım. Masterkeys Lite L modelini tercih edeceğim sanırım.
Önerileriniz için teşekkür ederim. CM masterkeys lite alındı. Görüşlerimi yazarım.
Cm mastekeys lite forumlarda önerdikleri kadar var gayet güzel tavsiye ederim.