Corsair K55 vs CM Masterkeys Lite

semih_demir

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim klavyeler arasında kaldım.
Çok ses çıkartan klavyeleri sevmiyorum.
Bilek desteği ve makro tuşlarını önemsemiyorum.

K55 fiyatını haketmediğini düşündüğüm bir ürün. CM MasterKeys Lite hem daha uygun fiyatlı hem de mekanik hissiyatı güzel olan bir klavye. Ayrıca sade tasarımlardan hoşlanıyorsan seveceğini düşünüyorum.

K55 fiyatını haketmediğini düşündüğüm bir ürün. CM MasterKeys Lite hem daha uygun fiyatlı hem de mekanik hissiyatı güzel olan bir klavye. Ayrıca sade tasarımlardan hoşlanıyorsan seveceğini düşünüyorum.
Aslında K55'de pahalı sayılmaz şu an biraz araştırdım ve genelde 249 TL fiyata bulunabiliyor. K55'in bilek desteği, G tuşları ve multimedya tuşları olması bence önemli artılar.

MasterKeys Lite modeline kıyasla eksi olduğu yönü aydınlatması sadece 3 bölgeli RGB olması.

Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye | Corsair | Yarı Mekanik Oyuncu Klavyeleri Corsair K55 RGB Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Corsair Gaming K55 RGB Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA

Ses konusunda hangisi daha sessizdir. Ne kadar göreceli bir kavram olsada, Cm masterkeys lite ürünü rahatsız edici sesi yoktur umarım. Masterkeys Lite L modelini tercih edeceğim sanırım.

Önerileriniz için teşekkür ederim. CM masterkeys lite alındı. Görüşlerimi yazarım.
Cm mastekeys lite forumlarda önerdikleri kadar var gayet güzel tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı