Corsair K55 vs James Donkey 610

Rengi geçtim fonksiyon tuşları da yok, bilemiyorum ya.
James Donkey 610'da çok güzel klavye ama bu soruyu bazı arkadaşlarıma da sordum onlar James Donkey'i direkt elediler. Aslında hoş ama bilmiyorum şuanda Corsair K55 ile Steelseries Apex M400 arasındayım diyebilirim.

Ben de öyle yapıyordum. Bilmediğim markayı direk kötüdür diye eliyordum. Malzeme kalitesi iyi; hem ışıklandırması ile corsair’i aratmayacak hem bilek destekli hem de -hiç kullanmamışsın gördüm- mekanik klavye çok ayrı olay. Çok seveceksin. Git media markt’da falan dene. James Donkey’in de 100₺ altı ürününü pek bilmiyorum; çok köklü bir marka olmadığı için düşük fiyatlara uygun ürünler satma ve satışlarını artırma çabası olabilir. Yoksa Cherry MX switchli klavyesi de var. Her markanın bu amacı var ama bu koşullarda switchini bildiğimiz kaliteli klon olan bu klavye, bir membran klavyeden her türlü iyidir.
Bir de yarı mekanik hikayesine aldanma. Teknik olarak tamamen membran. Geri tepme hissi ve sesini plastik maddeler ile mekaniğe benzetmeye çalışıyorlar.

Kusura bakmayın, James Donkey mi Steelseries mi öneriyorsunuz anlayamadım.
Bir de Vatan Bilgisayar var yakında oraya gidip mekanik klavyeyi deneyeceğim.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın, James Donkey mi Steelseries mi öneriyorsunuz anlayamadım.
Bir de Vatan Bilgisayar var yakında oraya gidip mekanik klavyeyi deneyeceğim.

Steelseries daha iyi fakat aralarında 100₺ var diye biliyorum.
Ordaysa corsair’e göre James Donkey önerdim.

James Donkey'de güzel fakat sevemedim gibi. Steelseries gerçek mekanik klavye değil mi?

Steelseries mekanik klavyelerde ürün adı M ile başlar. Örn.Steelseries Apex M400,M600,M800.
Sizin bütçenize en uygun steelseries marka ürün ise Gameekstra’da 288₺ ile Apex M400. Cherry MX switchleri kullandığı için daha kalitelidir. Bütçenizi artırmaya karar verdiyseniz bu ürünü alabilirsiniz.

Ben bi mekanik klavye hissiyatına bakayım, beğenirsem ve bütçemi zorlayabilirsem Apex M400 alabilirim. Ama bütçem yetmezse bilmiyorum James Donkey alır mıyım, hiç isime sinmedi, kusura bakmayın.

Ben bi mekanik klavye hissiyatına bakayım, beğenirsem ve bütçemi zorlayabilirsem Apex M400 alabilirim. Ama bütçem yetmezse bilmiyorum James Donkey alır mıyım, hiç isime sinmedi, kusura bakmayın.

James Donkey almanızı tavsiye etmemi kişiselleştirmeyiniz. Unlost da kullandı gayet beğendi de. Hazır mekanik klavye iken klon bile olsa membrandan çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…