J joeblackdf Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Merhaba yeni bir klavye alacağım ama Corsair'in K60 Pro TKL modelini buldum fiyatı diğer sitelere göre iyi kullanan var mı acaba alınır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ürün linki:https://www.hepsiburada.com/corsair...on-teknolojisi-ch-911d01a-tr-pm-HBC00004TDO0F
Merhaba yeni bir klavye alacağım ama Corsair'in K60 Pro TKL modelini buldum fiyatı diğer sitelere göre iyi kullanan var mı acaba alınır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ürün linki:https://www.hepsiburada.com/corsair...on-teknolojisi-ch-911d01a-tr-pm-HBC00004TDO0F
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.099 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #2 ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr G513 Carbon'dan geçtim buna, tavsiye ederim.
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr G513 Carbon'dan geçtim buna, tavsiye ederim.
J joeblackdf Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #3 Novelist dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr G513 Carbon'dan geçtim buna, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 200 TL verip bunu almak daha mı mantıklı dersin?
Novelist dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr G513 Carbon'dan geçtim buna, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 200 TL verip bunu almak daha mı mantıklı dersin?
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #4 Alabilirsiniz güzel ürün bende var. Optik Switch olması ayarlanabilir olması vs oyunda bayağı iş yapan bir şey.
Alabilirsiniz güzel ürün bende var. Optik Switch olması ayarlanabilir olması vs oyunda bayağı iş yapan bir şey.
J joeblackdf Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #5 lVoLBieXl dedi: Alabilirsiniz güzel ürün bende var. Optik Switch olması ayarlanabilir olması vs oyunda bayağı iş yapan bir şey. Genişletmek için tıkla... Sence ASUS ROG STRIX Scope RX Red mi alayım bunu mu?
lVoLBieXl dedi: Alabilirsiniz güzel ürün bende var. Optik Switch olması ayarlanabilir olması vs oyunda bayağı iş yapan bir şey. Genişletmek için tıkla... Sence ASUS ROG STRIX Scope RX Red mi alayım bunu mu?