Güzel klavyedir eğer isterseniz Amazon.com.tr buna da bakabilirsiniz (kesin olmamakla beraber benim bildiğim Gateron G Pro switchler Cherry'den daha iyi ama Cherry de çok kalitelidir en üst sınıflardandır yani) ayrıca kablosuz da kullanabilirsiniz beyaz modeli de var bence o çok güzel. Bütçeyi biraz aşıyor ama tercih edilebilir Amazon prime alınca kargo bedavaya geliyor vergi dahil 1650 TL civarı birşey ödüyorsunuz.Bu model alınabilir mi? Cherry Mx red switch kullanılıyor.
Yanlış konu hocam8.000Hz gözüküyor.
İşlemcinizin güçlü olması lazım.
Zaten 8.000Hz'nin farkını görmek için en az 240Hz Monitörünüzün olması gerek.
Yanlış konu hocam.
Pardon hocam, ben başka bir şeyden bahsettiğinizi düşündüm. Klavyeyi düşük veya orta halli bir sistemde kullanabilir miyim peki?Doğru konu.
Klavye 8.000Hz gözüküyor.
Şuan 1.500TL olarak alınabilecek en iyi Speed Klavye budur.Pardon hocam, ben başka bir şeyden bahsettiğinizi düşündüm. Klavyeyi düşük veya orta halli bir sistemde kullanabilir miyim peki?
Peki hocam teşekkürler.Şuan 1.500TL olarak alınabilecek en iyi Speed Klavye budur.
Sizin İşlemcinize gücüne göre değişir. Valorant ve CS 2'yi 8KHz'de diğer oyunları 1Khz'de oynarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.