Corsair K68 Multimedya Tuşlarına Basınca Mikrofonun Kapanması

Merhabalar arkadaşlar 1 saat önce falan Kargodan Corsair K68 RGB geldi açtım kurdum. Arkadaşlarımla oyun oynuyordum medya tuşlarına basınca mikrofonumun gittiğini fark ettim bunu nasıl çözebilirim?
up

Son düzenleme:
iCUE yazılımı açık veya kapalıyken test ettiniz mi? Başka bilgisayara bağlayınca da aynı sorunu yaşıyor musunuz?
İCUE kapattığım zaman bişey değişmedi hala kapatıyor başka bi bilgisayarda en yakın zamanda denerim fakat denememe gerek kalmadan bildiğiniz bi çözüm var mı ? Ayrıca bana bunu siz tavsiye etmiştiniz çok memnunum teşekkür ederim :D

İCUE kapattığım zaman bişey değişmedi hala kapatıyor başka bi bilgisayarda en yakın zamanda denerim fakat denememe gerek kalmadan bildiğiniz bi çözüm var mı ? Ayrıca bana bunu siz tavsiye etmiştiniz çok memnunum teşekkür ederim :D
Sistemsel mi yoksa klavyeden mi kaynaklı olduğu konusunda emin olsaydık ve klavyeden kaynaklı olsaydı klavyeyi iade edip tekrar alırdınız. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı