Corsair K68 RGB 550 TL'ye alınır mı?

Badgai

Megapat
Katılım
11 Aralık 2015
Mesajlar
136
Yer
İzmir
Bu klavye bu fiyata alınır mı, şu an İtopya'da indirim var? Sizce alınır mı yoksa beklersem daha uygun fiyata bulabilir miyim? İndirimin süresi bitmek üzere olduğu için seri cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.
 
Uzun süredir araştırıyordum klavyeleri ve sonuç olarak k68 almaya karar vermiştim ve k68 700 tl idi ama zamana bağlı fiyat tablosundan 550 tl gibi değerlere düştüğünü ve bir daha düşeceğini biliyordum ve şansıma ertesi gün düştü direk aldım gözümü kırpmadan çok fazla yorum okudum herkes öneriyor 700 ze alsan bile değerdi ki 550 tl olmuş
 
Şuan Corsair K68 RGB kullanıyorum, RGB renkleri, programı, Cherry MX Red kullanması, muazzam bir klavye bence, kalitesini belli ediyor. Bendeki tek sorunu ise ''T'' tuşuna bastığım zaman sanki içinde bir yay varmış da o ses çıkarıyormuş gibi kulağı tırmalayan bir ses veriyor. Ben fazla takıntılı değilim o yüzden garanti ile uğraşmadım. Başka hiçbir sorununu görmedim.
 
Corsair K68 modeline kesinlikle 450 TL'den fazlasını vermeyin paranızla yazık.

İndirim zaten bitmiş neredeyse çok yakın bir fiyata MK750 gibi bir klavye varken K68 o kadar para vermek yazık olur.
Cooler Master - MK750 modelinde Türkçe karakterler klavyenin geri kalanı ile aynı fonta sahip değil videolardan izlediğim kadarıyla. Şuan kullandığım Cooler Master Masterkeys Pro L White modelinde de Türkçe karakterlerde yazı fontu farklı.
Cooler Master Türkiye pazarını önemsemiyor bence Corsair alınmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı