Corsair K68 vs Razer BlackWidow V3

AnilCoban

Hectopat
Arkadaşlar selam,

Monster K3 Pusat Pro marka modelli Red Switch klavyemi kronik tus basmama sorunu ile iade ettim.
Birkaç gundur arastirma yapiyorum ve bu 2 klavye arasinda kaldim. Rtings verilerine gore Razer'in gecikmesi cok daha dusuk.
Razer 1.7ms
Corsair 6.4ms
Benim için onemli olan tus basmama problemi yasamayayim iyi bir Switch olsun digeri ise gecikme degerleri dusuk olsun. Ses hiç onemli degil isterse arka odadan duyulsun.
Yalniz soyle bir şey var G213'u herkes biliyor bu klavyenin gecikmesi 0.9 ms nasıl oluyor membran bir klavye mekanik bir klavyeden daha hizli latency degerine sahip anlamadim.
Butcem bu araliklarla yalnizca bu 2 markayi kullanmis veya benim bahsettigim ozelliklere sahip klavye onerisinde sadece kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse cok memnun olurum. Gamepower, Rampage gibi markalari lutfen onermeyin.

K68,K70,K95 ve Blackwidow serisinin her klavyesini satın aldım. İşim gereği dakikada 130-140 kelime yazıyorum. Şu ana kadar membran, mekanik, optik vs. hiçbir klavyenin bir diğerinden hızlı veya yavaş olduğunu hissetmedim. Bunu hissedebilecek birisi olduğunu da düşünmüyorum. Bu yüzden sadece kalite açısından yorum yapıyorum; iki klavye arasından tercihim kuşkusuz K68 olur.

Razer'ın ürünlerini ne kadar sevsem de Rampage, Gamepower gibi markaların bir tık üstü hissiyatı veriyor bana.

G213 dayanıklı bir klavye değil, temiz kullanılsa dahi çift tıklama, tuş soyulma vs. gibi birçok şikayete denk geldim. Kardeşim de kullandı kısa vadede sorun çıkardı.

K68 e alternatif isterseniz HyperX Alloy Origins, Alloy FPS (cherry mx switchli modelleri), Asus Rog Strix Flare veya Strix Scope gibi modellere bakabilirsiniz. Fakat K68 kesinlikle üzmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı