- Makaleler
- 51
K68'de inanılmaz kaliteli bir klavye, ama ben Razer tercih ederdim.Daha gelmedi salı gününe gelir paylaşırım. Bekleyip RGB olanını alsaydım keşke.
K68'de inanılmaz kaliteli bir klavye, ama ben Razer tercih ederdim.Daha gelmedi salı gününe gelir paylaşırım. Bekleyip RGB olanını alsaydım keşke.
K68'de inanılmaz kaliteli bir klavye, ama ben Razer tercih ederdim.
RGB olayına hiç takmayın bir süre sonra gözünüz alışıyor ve sizin için hiçbir anlam ifade etmiyor. Yani bir anlık heves. Üzülmenize gerek yok.Daha gelmedi salı gününe gelir paylaşırım. Bekleyip RGB olanını alsaydım keşke.
Hocam memnun musun klavyeden? Bende bugün incehesap.com'dan aldım 700 TL'ye RGB versiyonunu.
Daha önce Blue Switch, mecha membran, mekanik hisli kalvye ve Razer Switch kullandım Red Switch çok yumuşak ve hassas hissettiriyor. Bu kadar farklı olacağını beklemiyordum. İyi anlamda şaşırdım.
Bu akşam elime geçti benimki de. Aynı şeyleri söyleyebilirim tam basmadan algılıyor. Alışmak zaman alacak ama çok hafif olması benim için daha iyi oldu.
RGB ışık modunda nasıl göründüğünü atabilir misiniz? Merak ediyorum da benimki Red LED.
çok güzel görünüyor güle güle kullanŞu an Rainbow Six Siege oynuyorum ona göre biraz özelleştirdim kuklanmadığım tuşları da en düşük parlaklıkta sarı yaptım.
Çok güzel görünüyor güle güle kullan.
Şu an Rainbow Six Siege oynuyorum ona göre biraz özelleştirdim kuklanmadığım tuşları da en düşük parlaklıkta sarı yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.