Corsair K70 LUX RGB mi, Corsair Strafe RGB mi, Blackwidow Chroma V2 mi?

C4rbe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum gördüğünüz gibi. Bu üç klavyeden birini alacağım ve www.qpbilisim.com.tr den alacağım fakat sorunum asıl şu; bu site güvenilir mi? 6 ay taksitle almak istiyorum bir sorunla karşılaşırsam para ödemeden siparişi iptal edebiliyor muyum?

Ben bir dönem K70 LUX RGB'yi araştırmıştım, gerçekten mükemmel bir klavye. G810'la arasında 100 TL olmasa mutlaka alırdım. Öbürleri hakkında yorum yapamayacağım ama alırsan pişman olacağını sanmıyorum.

Peki arkadaşlar qpbilisim.com.tr güvenilir bir site midir? biliyor musunuz çok tereddütsüz kaldım da 6 ay taksitle almak istiyorum ve hasarlı veya bozuk gelirse para ödemeden geri yollayabilir miyim böyle bir imkanım var mı?

Site güvenilirdir onda sıkıntı yok. Ama bu 3 model üzmez yani 3'ü de çok güzel modeller. Seçim sana kalmış gönlünden hangisi geçiyorsa onu almalısın. Sen kullanacaksın sonuçta biz değil. Ben olsam Corsair K70 LUX RGB tercih ederim.

Son düzenleme:
Ben de geçtiğimiz günlerde K70 LUX Red aldım, gerek Corsair kalitesi gerekse iCue yazılımı gerçtekten beklentimin ötesinde çıktı. Heleki iCue yazılımını RGB ile kullanmanın esnekliğini tahmin edemiyorum.

Medya tuşları, geniş makro özellikleriyle K70' i kesinlikle öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…