Corsair K70 MK. 2 Moba switch önerisi

azelike12

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, Corsair MK. 2 klavyemi çift tıklama sorunu yüzünden Hollanda'ya yolladım ve büyük ihtimalle 2. Kere değişim kararı çıkacak. Maalesef iki farklı klavye 13 ayda 2 kere arızalandı. 2 klavyeyi de red switch tercih etmiştim ve bu çift tıklama sorunu beni bezdirdi. MX red switchten bunaldım. Oyun olarak sadece LOL oynuyorum. Ses sorunu önemli degil. Blue switch talep etmek istiyorum. Sizin de önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atlama noktası olan switchler (Blue, Brown) tercih etmeniz en iyisi olur.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Yaklaşık 3 senedir red switch kullanıyorum red switchten blue ya geçersem zorlanırmıyım ? Mesela şuan klavyem Hollanda'da olduğu için 10 yıllık g103 klavyemi kullanıyorum yazı yazmak bile işkençe gibi geliyor adeta tuşa basmak için 2kg baskı yapmam gerekiyor gibi hissediyorum.

Sana dayanır mı bilmiyorum ama Cherry MX Speed klavye alabilirsin. :D MOBA için Speed önerilmez ama Red'e alıştıysan Speed'i de beğenebilirsin.
Aslında k70 serisine geçmeden önce hiç klavyem bozulmamıştı k70 serisinde double typing sorunu kronik sanirim :(

Ve mx speed algılama noktası çok kısaymıs parmagımın ağırlıgı ile oyunda istemeden yetenek kullanabilirim sanırım onu tercih edersem ^^ Çok uykulu olduğum zaman mx redte nadirde olsa başıma geliyordu çünkü :)
@@Sylveon
@@Onur Altuğ Sever
Az önce corsair'dan değişim onayı geldı lakin stoklarda sadece
CH-9109012-NA K70 RGB MK.2 Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY® MX Brown

CH-9109013-NA K70 RGB MK.2 Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY® MX Silent

CH-9109014-NA K70 RGB MK.2 RAPIDFIRE Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY® MX Speed
Bulunuyormuş sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim ve rapidfire ne oluyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı