Corsair K70 MK.2 Rapidfire Mx Speed Klavyesi Alınır mı?

• Konuyu başlatan WTC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 6.140
Alınabilecek en iyi klavyedir. Cherry MX Silver (Speed) olması yazı yazarken biraz zorluyor ama oyun için etkileşimi çok daha hızlı ve alıştıktan sonra ufak bir avantaj sağlaması muhtemel.

Aynı zamanda tasarım olarakta çok şık 😍
58689451_327285654628042_6519027316079722496_n.jpg

Alınabilecek en iyi klavyedir. Cherry MX Silver (Speed) olması yazı yazarken biraz zorluyor ama oyun için etkileşimi çok daha hızlı ve alıştıktan sonra ufak bir avantaj sağlaması muhtemel.

Aynı zamanda tasarım olarakta çok şık 😍
Eki Görüntüle 398538
K95 Platinum Cherry MX Speed kullanıyorum, K70 MK.2 Rapidfire ile hiçbir farkı yok. Kesinlikle pişman etmez, malzeme kalitesi çok iyi. Sadece alışma süreci biraz uzun sürebilir.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sipariş vermiştim, yarın geliyor. 726 TL olarak görünce bayağı ucuz geldi gözüme, kaçırmayayım dedim. Genel kullanım amacım oyun zaten ama boş boş yazı yazmakta hoşuma gidiyor :) Başka switch mi seçseydim diye kafama takılmıştı sadece. İçim rahatladı şu an :)
@Onur Altuğ Sever @UmuTzn Daha demin mağaza e-fatura yolladı fakat fatura da K70 RGB Rapidfire yazıyor sadece. Klavyem geldiğinde Mk.2 olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Gece gece aklıma kuşku düşürdüler. Corsair'ın pek klavye çeşitlerinden anlamadığım için kandırılmak istemiyorum.
Harbiden mükkemmel bir klavyeymiş. Hiç alışma sürecim olmadı. Zaten hızlı yazma stilim olduğu için tam bana göreymiş. Dediğiniz kadar var 👍 👍

Son düzenleme:
Memnun kaldın mı kardeşim?
Memnunum, bayağı güzel hissiyat olarak filan fakat sessiz ortamda tuşlara basınca biraz yay çınlama sesi geliyor. Bir arkadaşa daha sordum, benim ki kadar olmasa da onunkinden de geliyormuş. O bakımdan üzdü biraz açıkçası. Benim klavyenin sorunu mu bilmiyorum. Geri kalan her konuda güzel.

Ben bi yerde daha okudum aynı çınlama sesi ondada varmış ben mk.2 red switch olanımı almalıyım sence ? Aradaki farkı biliyor musun?
Bide kardeş şey sorucam ürünü nerden aldın? Ben itopya veya hepsiburadadan almak istiyorum.

Ben bi yerde daha okudum aynı çınlama sesi ondada varmış ben mk.2 red switch olanımı almalıyım sence ? Aradaki farkı biliyor musun?
Switchler konusunda pek bilgili değilim. Mx speed 1.2 mm algılaması varken, onun 2 mm algılaması var diye biliyorum ve biraz daha sesli sanıyorsam. Basış hissiyatlarının aynı olması gerek. Çınlama sesinin bana özel olmadığını bilmek güzel. Alalı 1 hafta oluyor, değişim isteyecektim az kalsın. Demek ki yapıları böyle.

Hepsiburada da yokmuş kardeş mecbur itopyadan alacağım ama sen değişim iste bence yada söküp dene yay sorununu çünkü bozuk o s tuşu senin.
1 hafta olduysa değiş kardeş 14 gün cayma hakkın var.
Ama benimde bilgim az birinde daha o sorun varmış ama bilmiyorum değişip tekrar alsan daha mantıklı olurdu benide bilgilendirirdin değişebilirsen.

Hepsiburada da yokmuş kardeş mecbur itopyadan alacağım ama sen değişim iste bence yada söküp dene yay sorununu çünkü bozuk o s tuşu senin.
1 hafta olduysa değiş kardeş 14 gün cayma hakkın var.
"S" tuşu fazladan çınlama yapıyor. Aynı şekilde "M" harfide. Sanıyorsam paylaştığım medyaya bakmışsın. Dediğim gibi kullanan birine daha sordum, onun da aynı şekilde B,N,M tuşlarından fazla çınlama sesi geliyormuş. Görünüşe göre yapılarından dolayı böyle. Yenisini istesem,aynı şekilde problem olması büyük ihtimal. Bilemiyorum kararsızım, değişim istesem mi istemesem mi diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı