Corsair K70 MK.2 vs Asus ROG Claymore

• Konuyu başlatan Weks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.523

Weks

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, RGB'si iyi olan yeni bir klavye almak istiyorum. Red switch olmasını tercih ediyorum. Asus'a takıntım var fakat Wave RGB modu tuş tuş ilerliyormuş gibi geliyor. Öyle olmasını istemiyorum. Belki de bana öyle geliyor. RGB'sinin daha parlak ve daha akışkan olmasını istiyorum. Hem dayanıklılık hem RGB olarak hangisi daha iyidir?

Çözüm
K70 önermiyorum, MK750'ye göre birçok eksisi var.
  • K70'in metal yüzeyi sizi yanıltmasın gövdenin neredeyse tamamı plastik. MK750 daha iyi malzeme kalitesine sahip.
  • MK750 tuş takımı standart olduğundan değiştirilebilir, K70 alt sıra standart olmadığından tuş takımı değiştirmeye kalktığınızda alt sıra uyumsuzluk yapıyor. (Bunu bizzat yaşadım, keycap setini iade etmek zorunda kaldım.)
  • MK750 ile gelen bilek desteği çok daha iyi, özellikle K70 MK.2 modeli ile gelen yeni bilek desteği çok kötü, ilk K70 modelinin bir nebze daha iyi.
  • İkisinin de stok keycaplerine kaliteli diyemem fakat MK750'ninkiler bir tık daha iyi. K70'inkiler çok ince olduğundan kolay çıkıyor. Çok sık olmasa da oyun oynarken sert/hızlı basınca bir anda çıkabiliyor.
K70 MK.2 kullanıyorum, üzülerek söylüyorum çok gereksiz bir hype var Corsair klavyeler etrafında. MK750 kesinlikle daha iyi bir tercih, K70'in aydınlatma seçenekleri dışında hiçbir artısı olduğunu düşünmüyorum.
Corsair K70 MK.2 ICUE yazılımı ile daha farklı ışık efektleri yapabilirsiniz.

Ek olarak Cooler Master MK750 bakabilirsiniz ve RGB
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair K70 MK.2 ICUE yazılımı ile daha farklı ışık efektleri yapabilirsiniz.

Ek olarak Cooler Master MK750 bakabilirsiniz ve RGB
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair ile Cooler Master ikiside sevdiğim markalar. Hangisi daha iyidir ? Hız ve görünüş,RGB olarak. Cooler MasterKeys Lite kullanıyordum satmadan önce.

Ben Corsair markasını daha kaliteli bulunuyorum. Ayrıca yazılımı bayağı gelişmiş durumda. Dediğin gibi tuş tuş değilde böyle akışkan şekilde geçişler oluyor. Ben MK.2 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bilek desteği ve Multimedya tuşları da cabası. :)

• K70'in metal yüzeyi sizi yanıltmasın gövdenin neredeyse tamamı plastik. MK750 daha iyi malzeme kalitesine sahip.
  • MK750 tuş takımı standart olduğundan değiştirilebilir, K70 alt sıra standart olmadığından tuş takımı değiştirmeye kalktığınızda alt sıra uyumsuzluk yapıyor. (Bunu bizzat yaşadım, keycap setini iade etmek zorunda kaldım.)
  • MK750 ile gelen bilek desteği çok daha iyi, özellikle K70 MK.2 modeli ile gelen yeni bilek desteği çok kötü, ilk K70 modelinin bir nebze daha iyi.
  • İkisinin de stok keycaplerine kaliteli diyemem fakat MK750'ninkiler bir tık daha iyi. K70'inkiler çok ince olduğundan kolay çıkıyor. Çok sık olmasa da oyun oynarken sert/hızlı basınca bir anda çıkabiliyor.
K70 MK.2 kullanıyorum, üzülerek söylüyorum çok gereksiz bir hype var Corsair klavyeler etrafında. MK750 kesinlikle daha iyi bir tercih, K70'in aydınlatma seçenekleri dışında hiçbir artısı olduğunu düşünmüyorum.

Çözüm
Cevabınız için teşekkür ederim. Cooler Master'in RGB'sini biraz kötü buluyorum. Wave modunu önemsediğim için ve ikisininde gövdesini aynı sandığım için MK750'yi elemiştim. Biraz daha araştıracağım ikisini. Tekrardan teşekkürler😁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı