Corsair K70 MK2 Cherry Speed Switch alınır mı?

Haydar Emre

Hectopat
Yeni klavye alacağım Corsair istiyorum. En başta K68 RGB alacaktım Red Switch çok seviyorum. Fiyatı 880 TL az kaldı tamamlanmasına ama K70 MK2 Speed Switch modelini Hepsiburada üzerinden 860 TL'ye buldum. Speed Switch'lerin hissiyatı Red'den farklı değil diye biliyorum ama kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı?

Razer ile aram biraz bozuk Kraken Pro V2 kulaklığım var bir ara bozuldu gibi oldu şu an çalışıyor ama yine de güvenemiyorum. Bir de Switch kalitesi olarak Corsair daha iyi.

Corsair'in kullandığı Cherry MX Switch'ler ASUS ROG scope XL'da (yanlış hatırlamıyorsam) da kullanılıyor yani sadece Corsair'e özgü değil ayrıca Razer Huntsman'ın Switch'ler optik mekanik Switch yani daha iyi ve kalite olarak da aynı Razer'ı şiddetle öneririm. Klavye konusunda sizi üzmez.

Corsair'in kullandığı Cherry MX Switch'ler ASUS ROG scope XL'da (yanlış hatırlamıyorsam) da kullanılıyor yani sadece Corsair'e özgü değil ayrıca Razer Huntsman'ın Switch'ler optik mekanik Switch yani daha iyi ve kalite olarak da aynı Razer'ı şiddetle öneririm. Klavye konusunda sizi üzmez.
Haklısınız tek corsair kullanmıyor cherry switchleri fakat razer clicky switchler kullanmış ben hissiyatını sevmiyorum linear daha iyi geliyor elime.

Speed switchlerde tuşların algılaması için gereken basım kuvveti daha düşük. Yani tuşlar rede göre daha yumuşak. Red switch zaten ortalama bir yumuşaklıkta, speed switch epey bir hassas kalıyor rede göre. Yazı yazarken biraz daha hata yapmaya müsait onun için en azından alışma süreci boyunca.

Ses olarak speed daha sessiz, hissiyatta başka bir fark yok ikisi de lineer olduğu için hassasiyet haricinde bir değişiklik yok denilebilir.

Yeni klavye alacağım Corsair istiyorum. En başta K68 RGB alacaktım Red Switch çok seviyorum. Fiyatı 880 TL az kaldı tamamlanmasına ama K70 MK2 Speed Switch modelini Hepsiburada üzerinden 860 TL'ye buldum. Speed Switch'lerin hissiyatı Red'den farklı değil diye biliyorum ama kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı?
Diğer klavyeyi bilemiyorum ancak K68 RGB'yi uzun zamandır kullanıyorum ve şu zamana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim. Hatta bu zamana kadar aldığım en güzel donanım olduğunu rahatça söyleyebilirim. Tercih meselesi tamamen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı