Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Oyuncu Klavyeleri Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Oyuncu Klavyeleri Duyuruldu
Corsair Low Profile serisi klavyeler, tuş basma mesafesini daha da kısaltan bir tasarıma sahip. Bellek ve SSD ürünleriyle tanıdığımız Corsair, yeni oyuncu ürünlerini de bir bir piyasaya sürmeye devam ediyor. Şirket, oyuncular için geliştirdiği yeni düşük profil klavyelerinin duyurusunu yaptı. Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile oyuncu klavyeleri, alçak yapıdaki tuşlarıyla oyuncuların parmaklarının daha az […]

Devamı: Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Oyuncu Klavyeleri Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Çok büyük bir fark olmamış bana kalırsa. Low Profile adı altında satmak yerine normal K70 yerine geçebilirdi bence.

Çok büyük bir fark olmamış bana kalırsa. Low Profile adı altında satmak yerine normal K70 yerine geçebilirdi bence.
Aralarında hem boyut hem de switch olarak fark var. Üstelik zaten normal K70'lerin yerine geçen K70 MK.2 klavyeler var.

Aralarında hem boyut hem de switch olarak fark var. Üstelik zaten normal K70'lerin yerine geçen K70 MK.2 klavyeler var.
LP model varken diğerinin artık pek tutulacağını sanmıyorum. Low Profile olarak ayırmak yerine switch olarak ayırsalardı keşke. Bu benim görüşüm tabi kişiden kişiye değişir.

Rakip ince ürünlere karşı çıkartıldığını düşünüyorum, mekanik klavyeleri oyun ya da yazı amacıyla kullanıp, yüksek olmamasını tercih eden kullanıcılar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…