Corsair K70 RGB MK2 vs Red Qquare TKL Classic

Moxie

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde Red Square TKL classic var. Sizce takas etmeli miyim? 2000TL'ye satılıga koymuştum. Takas teklifi geldi. FPS oyuncusuyum. Fullsize'dan geçmiştim.%80 boyutu elimdekinin. Geri Fullsize'a geçince zorlanır mıyım? Kalitesi nasıldır?

Corsair K70 RGB MK.2 Mekanik Oyun Klavyesi

365711112_976038327003704_8378393580661154770_n.jpg

365729144_976038390337031_3245060995678188679_n.jpg

365757939_976038547003682_6946715989708044627_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam takas etmezdim hocam ya. Masanız büyükse tam boya geçseniz zorlanmazsınız diye düşünüyorum bu arada.

Ben olsam takas etmezdim hocam ya. Masanız büyükse tam boya geçseniz zorlanmazsınız diye düşünüyorum bu arada.
ben kendi klavyemi satmak isityordum ama alaıcı çıkmadı 2 aydır takasa geldi bu arakdaş bunu alsam belki satmam daha kolay olur corsair diye o mantıkta alıcam 2000tl civarına satabilirsem iyi olur sıfırı 5500tl

Hocam satmanız yine zor olur. Mayıstan beri ilanda olanlar var. Sizin klavyeniz hot-swap değil mi ben mi yanlış biliyorum. Öyleyse sizin klavyeniz daha çok ilgi çeker ve daha kolay satılır açıkçası. Bilemedim. Satmak açısından alıyorsanız yanlış yaparsınız fakat takas edip kullanacaksanız sizin bileceğiniz iş.

Hocam satmanız yine zor olur. Mayıstan beri ilanda olanlar var. Sizin klavyeniz hot-swap değil mi ben mi yanlış biliyorum. Öyleyse sizin klavyeniz daha çok ilgi çeker ve daha kolay satılır açıkçası. Bilemedim. Satmak açısından alıyorsanız yanlış yaparsınız fakat takas edip kullanacaksanız sizin bileceğiniz iş.
evet hocamda 2-3aydır ilanda yazan olmadı

galiba hocamda yazan olmadı kaç aydır

birde hocam düz k70 değil low profile modeli

XANTARES in kullandıgı klavye modeli birde​

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...air-k70-rgb-mk.2-low-profile-1117074345/detay arakdaşın ilanı bud a

Hocam sizin klavyenizin adı Tr'de çok duyulmadığı için yazan olmaması normal. Yani corsair'i kullanmak için alacaksanız alın fakat satmak için alacaksanız biraz daha şansınız olur fakat yine zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı