Klavyem yaklaşık 1 hafta önce çoğu tuşu çift yazmaya başladı. Tuşları sökme aparatıyla söküp olabildiğince temizlemeye çalıştım fakat fayda etmedi. Ürünü 22/11/2019 tarihinde İtopya'dan sipariş ettim. İnternetten biraz araştırma yaptım ve Corsair'ın mekanik klavye ürünlerinde çok karşılaşılan bir problemmiş bu sanırım. İade işlemlerini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Bende de aynı sorun vardı. Driver yükledim %99 düzeldi. s,e,m tuşlarında vardı sorun. Bir kez bastığımda kimi zaman 2 kez kimi zaman 3 kez algılıyordu. Yani bir deneyin derim. CORSAIR Downloads | CORSAIR iCUE Software
Burdan klavyeyi seçip driver ı indirebilirsin.
Klavyem yaklaşık 1 hafta önce çoğu tuşu çift yazmaya başladı. Tuşları sökme aparatıyla söküp olabildiğince temizlemeye çalıştım fakat fayda etmedi. Ürünü 22/11/2019 tarihinde İtopya'dan sipariş ettim. İnternetten biraz araştırma yaptım ve Corsair'ın mekanik klavye ürünlerinde çok karşılaşılan bir problemmiş bu sanırım. İade işlemlerini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Eğer güncel driver yazılımı ile bu sorun başladıysa eski Corsair ICUE versiyonunu kurup, eski driverı yüklemeni tavsiye ederim. Çift tıklama veya çift basma gibi sorunlar genel olarak yazılımsal sorunlardır.