Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed çift basma sorunu

Mert Fatih

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Klavyem yaklaşık 1 hafta önce çoğu tuşu çift yazmaya başladı. Tuşları sökme aparatıyla söküp olabildiğince temizlemeye çalıştım fakat fayda etmedi. Ürünü 22/11/2019 tarihinde İtopya'dan sipariş ettim. İnternetten biraz araştırma yaptım ve Corsair'ın mekanik klavye ürünlerinde çok karşılaşılan bir problemmiş bu sanırım. İade işlemlerini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba.

Klavyem yaklaşık 1 hafta önce çoğu tuşu çift yazmaya başladı. Tuşları sökme aparatıyla söküp olabildiğince temizlemeye çalıştım fakat fayda etmedi. Ürünü 22/11/2019 tarihinde İtopya'dan sipariş ettim. İnternetten biraz araştırma yaptım ve Corsair'ın mekanik klavye ürünlerinde çok karşılaşılan bir problemmiş bu sanırım. İade işlemlerini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Eğer güncel driver yazılımı ile bu sorun başladıysa eski Corsair ICUE versiyonunu kurup, eski driverı yüklemeni tavsiye ederim. Çift tıklama veya çift basma gibi sorunlar genel olarak yazılımsal sorunlardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı