Corsair K95, Void Pro Wireless ve Glaive Nasıldır?

EgehanCeylan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu üç ekipmanı almayı düşünüyorum fakat bazı konularda kararsız kaldım. Void Pro kablosuz olduğu için ses gecikmesi olur mu? Ayrıca kablosuz kulaklıkların dezavantajları ne kablolulara göre? Kullanım Ömrü olarak kablolu mu kablosuz mu daha iyidir? Üç ürünü de Corsair tercih ettim çünkü kaliteli bir marka ve CUE üzerinden üçünü de aynı ayna kontrol edebilmem. Bu ürünlerden herhangi birini kullanan fikirlerini belirtebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair K95 Platinum Cherry MX Speed ve Corsair Void Pro Wireless SE kullanıyorum.

Öncelikle üst düzey kablosuz oyuncu ekipmanlarında gecikme konusunda en ufak bir endişen olmasın, hem fare hem de kulaklık kablosuz kullanıyorum çok memnunum.(Fare G900) Kablosuz cihazların da bataryası olan her üründe olduğu gibi batarya ömrü var, 3-4 sene sonra ya servisinden yeni batarya temin edersin ya da kablolu kullanmaya devam edersin.

Klavyeyi zaten anlatmaya gerek yok bence şuan piyasadaki en iyi klavye. Klavyeden son derece memnunum, Speed MX için biraz alışmak gerekebiliyor.

Fareyi kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Corsair K95 Platinum Cherry MX Speed ve Corsair Void Pro Wireless SE kullanıyorum.

Öncelikle üst düzey kablosuz oyuncu ekipmanlarında gecikme konusunda en ufak bir endişen olmasın, hem fare hem de kulaklık kablosuz kullanıyorum çok memnunum.(Fare G900) Kablosuz cihazların da bataryası olan her üründe olduğu gibi batarya ömrü var, 3-4 sene sonra ya servisinden yeni batarya temin edersin ya da kablolu kullanmaya devam edersin.

Klavyeyi zaten anlatmaya gerek yok bence şuan piyasadaki en iyi klavye. Klavyeden son derece memnunum, Speed MX için biraz alışmak gerekebiliyor.

Fareyi kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Servisine nereden ulaşabilirim? Çok bilgim yokta o konuda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı