Corsair Katar Pro 20 cm el ile kullanılır mı?

Benim de 21 cm elim var 12 cm mouse kullanırken sıkıntı olmuyor ama tutuş şekilim fingertrip. Eğer ki palm şekilinde tutuyorsanız size uygun mouse bulmak zor.

Benim de 21 cm elim var 12 cm mouse kullanırken sıkıntı olmuyor ama tutuş şekilim fingertrip. Eğer ki palm şekilinde tutuyorsanız size uygun mouse bulmak zor.

Selam elim 19 cm civarı fingertrip tutuyorum Corsair Katar Pro alınır mı acaba? Yoksa sharkoon light2s ve omen 400 bu 3ünden birini alacağım

Selam elim 19 cm civarı fingertip tutuyorum Corsair Katar Pro alınır mı acaba? Yoksa Sharkoon light2s ve Omen 400 bu 3'ünden birini alacağım.

Alınır. Tutuş olarak claw şekilde de fingertip olarak da hiç zorluk çekmiyorum. Zaten kaliteli bir ürün bunu pek tartışmaya gerek yok. Sharkoon light2S'inde aynı sensörü kullanıyordu galiba onu da tercih edebilirsiniz. Omen 400 hakkında çok bir fikrim yok ancak öncelikli ürünler arasında gelmiyordu diye hatırlıyorum o yüzden Katar Pro ya da light2s daha iyi olur diye düşünüyorum.

Alınır. Tutuş olarak claw şekilde de fingertip olarak da hiç zorluk çekmiyorum. Zaten kaliteli bir ürün bunu pek tartışmaya gerek yok. Sharkoon light2S'inde aynı sensörü kullanıyordu galiba onu da tercih edebilirsiniz. Omen 400 hakkında çok bir fikrim yok ancak öncelikli ürünler arasında gelmiyordu diye hatırlıyorum o yüzden Katar Pro'ya da light2s daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim light2-s veya Katar Pro alacağım biraz düşüneyim ama gönlüm Katar Pro'da :)

Omen Reactor'e de bakın derim.

Biraz tuzlu geldi :)
Omen Reactor'e de bakın derim.

Hocam seni de yoruyorum kusura bakma light 2S artıları altındaki kayganlık sağlayan kısımları iyi kablosu yumuşak bir kablo ve bir tık daha büyük tek sıkıntısı 10M tıklama ömrü oysa Corsair da 30M tıklama ömrü var terxihim ne olmalı elim 19 cm civarı kararsızım.

Biraz tuzlu geldi :)

Hocam seni de yoruyorum kusura bakma light 2S artıları altındaki kayganlık sağlayan kısımları iyi kablosu yumuşak bir kablo ve bir tık daha büyük tek sıkıntısı 10M tıklama ömrü oysa Corsair da 30M tıklama ömrü var terxihim ne olmalı elim 19 cm civarı kararsızım.

Tıklama ömrü çok doğru rakam göstermez sen garantiye gönderdiğinde 10M tıklamışsın almayız demezler fakat şöyle bir durum var eliniz büyük muhtemelen Katar Pro küçük gelir benim elimde 19 cm Omen Reactor büyük olmasına rağmen tam oturuyor küçük olanlarda tam oturmayabilir ya da alışması çok uzun sürer bu yüzden Omen Reactor önerdim hem kablo hem malzeme kalitesi hem uygulaması hem sensör hem de 0.2 ms tepkime ile harika bir mouse elinize de uygun bence bütçe arttırmaya değer.

Tıklama ömrü çok doğru rakam göstermez sen garantiye gönderdiğinde 10M tıklamışsın almayız demezler fakat şöyle bir durum var eliniz büyük muhtemelen Katar Pro küçük gelir benim elimde 19 cm Omen Reactor büyük olmasına rağmen tam oturuyor küçük olanlarda tam oturmayabilir ya da alışması çok uzun sürer bu yüzden Omen Reactor önerdim hem kablo hem malzeme kalitesi hem uygulaması hem sensör hem de 0.2 ms tepkime ile harika bir mouse elinize de uygun bence bütçe arttırmaya değer.

Light2-s aldım hadi hayırlısı bakalım teşekkür ederim tek düşündüren taraf 10M tıklama 2 yıl bile gitse iş görür aslında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı