Corsair Katar Pro alınır mı?

Bütçe
450

575457

Decapat
Makaleler
1
Normalde 400TL+ olan bu fare şu an kargoyla falan 260 TL'ye geliyor, konu onaylanana kadar ben almış olurum eğer alınmaz derseniz iptal edeceğim.
Elim büyük, fazla oyun oynayan birisi değilim.
modlar benden hızlı çıktı daha almadım da neden bu kadar ucuz?
Eğer 350 TL falan olsa sorgulamadan alırdım da şu an çok şüpheye düştüm.

Mouse küçük bir mouse kendim kullanıyorum orta boyutta elim var tam geliyor diyebilirim ama eliniz büyükmüş ve elinize tam gelmeyebilir onun dışı güzel mouse ben memnujnum.

Aldıktan iki gün sonra çift tık problemi yaşadım, forumda da yaşayıp bahsedenler olmuştu. iCUE'dan sol tıkı sağa, sağ tıkı sola aldım öyle kullanıyorum. Ayrıca tekerlekten ses gelme problemi olduğunu söyleyenler vardı, nadiren bende de oldu ama çift tık probleminin yanında bir şey değil.

Mouse küçük bir mouse kendim kullanıyorum orta boyutta elim var tam geliyor diyebilirim ama eliniz büyükmüş ve elinize tam gelmeyebilir onun dışı güzel mouse ben memnujnum.

Mesela eliniz kaç cm ben birazdan bakıp yazacağım.

Kardeşim 17 Aralıkta aldığım Katar Pro mouseun tekerleği bildiğin ıslık gibi ses çıkarıyor. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Kronik sorunlu olması lazım. Bütçe 450 ise Steelseries prime mini bakın.

Acaba 2.el iade olmuş bir ürün mü acaba?
Bu olay başıma geldi ve 500TL'lik farem çöp oldu şu an kablosu soyulmuş orta tekerleği bozuk 100TL'lik Everest fare ile işkence çekiyorum.

Elim 20cm.

Acaba 2.el iade olmuş bir ürün mü acaba?
Bu olay başıma geldi ve 500TL'lik farem çöp oldu şu an kablosu soyulmuş orta tekerleği bozuk 100TL'lik Everest fare ile işkence çekiyorum.
Aklımın ucundan bile böyle bir şey geçmemişti ve şu anda da buna dair hiçbir fikrim yok. Mediamarkt'ın fiziki mağazasından almıştım, 200 TL iken. V2 Mini alacaktım ama optikle ilgili bir (sanırım LOD deniyordu) probleminden dolayı korkup vazgeçmiştim. Şimdi olsa 230 TL'ye V2 Mini'yi alırdım.

Bu bütçede başka ne önerirsiniz 20cm ele.

@İkseroo @Ahsapzen
270 TL iken bile mi alınmaz fiyatı şu an çok düşük değer gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…