Corsair Katar Pro alınır mı?

Bütçe
450
Bu bütçede başka ne önerirsiniz 20cm ele.

@İkseroo @Ahsapzen
270 TL iken bile mi alınmaz fiyatı şu an çok düşük değer gibi geliyor.
Mart 2022'de 200 TL'ye almıştım, o aralar 180 TL'ye düşüyordu diye hatırlıyorum, Mediamarkt'ta yine. Yedek mouse olarak kullanılabilir derim ama o 150-250 TL aralığında yedek mouse olarak kullanılacak, çok performans sunmayacak ama daha sorunsuz ofis mouseları vardır diye düşünüyorum. Çift tık yaşarsanız da iCUE'dan sol tıkı sağa, sağ tıkı sola almak ne kadar çözüm olur bilmem, hele yedek bir mouse için.

Peki bütçeyi 600TL civarına çıkarsam ne önerirsiniz?
Ama dediğim gibi çok oyun oynamadığım için bu kadar para vermek istemiyorum aslında 300TL bile vermek istemiyorum ama kaliteli olursa daha iyi olur.
@Kiznaiver hocam siz de öneri yapabilir misiniz 20 cm el, çok oyun oynamıyorum.

@Ahsapzen @ikseroo iyi sosyaller :)

Son düzenleme:
Peki bütçeyi 600TL civarına çıkarsam ne önerirsiniz?
Ama dediğim gibi çok oyun oynamadığım için bu kadar para vermek istemiyorum aslında 300TL bile vermek istemiyorum ama kaliteli olursa daha iyi olur.
@Kiznaiver hocam siz de öneri yapabilir misiniz 20 cm el, çok oyun oynamıyorum.

@Ahsapzen @ikseroo iyi sosyaller :)
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse - Beyaz

Örnek olarak bunlar var. Mouse nasıl tutuyorsunuz?

Palm grip.
Şunu alsam beni fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum: HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

500TL çöp oldu demiştim ya fareyi connect Game'den almıştım bir daha oradan alışveriş yapmak istemiyorum.
Palm grip için attığım hyperxde alınabilir.

Palm grip için attığım HyperX'de alınabilir.

Bunu tavsiye eder misiniz?
Attığınız fare güzel ama o benim için fazla, bu linkini attığım ürün fiyatına değer mi ve kronik bir sorunu yok değil mi?

Bunu tavsiye eder misiniz?
Attığınız fare güzel ama o benim için fazla, bu linkini attığım ürün fiyatına değer mi ve kronik bir sorunu yok değil mi?
20cm, büyük bir eliniz var ve palm grip kullanıyorsunuz. Elinize uyacaktır Sabre Pro. Zaten bütçede de ona alternatif pek de büyük mouse'lar yok. Kronik olarak sayılabilecek brick sorunu var. Firmware update yaparsanız mouse brick olabiliyor. Çözümü bulunuyor da update yapmaya gerek yok.

20cm, büyük bir eliniz var ve palm grip kullanıyorsunuz. Elinize uyacaktır sabre Pro. Zaten bütçede de ona alternatif pek de büyük Mouse'lar yok. Kronik olarak sayılabilecek brick sorunu var. Firmware Update yaparsanız mouse brick olabiliyor. Çözümü bulunuyor da Update yapmaya gerek yok.

260 TL de bu ürün alınmaz mı peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı