Corsair Katar Pro Çift Tıklıyor

480853

Hectopat
Forumda açtığım konuya gelen öneriler sonucunda bu fareyi aldım ve daha 2. haftadan çift tıklama sorunları başladı. X-Mouse Button Control uygulaması sadece biraz hafifletiyor, çift tıklama hala devam ediyor. Bu fareyi kesinlikle almanızı önermem. Bilen arkadaşlar düzeltmek için bir yol varsa yazarsa sevinirim yoksa garantiye yollayacağım sonra 2. el satarım, almayın bu fareyi.

Forumda 50 tane çift tıklama konusu olmasına rağmen bu fareyi aldığım için aptalım. Siz almayın diye açtım bu konuyu. 30 TL koyup Viper Mini alın uğraşmayın.

Hocam garantiye yollarsanız yenisini gönderirler büyük ihtimalle 0 olarak satarsınız. Genelde çok öneriliyor evet. Mouse oyunlarda çok önemli olduğundan alınabilecek en iyisinin alınması gerektiğini düşünüyorum.

Katar Pro aldığımda ben de scroll tuşunda ses sorunu yaşamıştım. 3 ay kullandım sonra Amazon sağolsun iade edebildim. 108 TL'ye almama rağmen Katar Pro ben de önermiyorum.
Hocam garantiye yollarsanız yenisini gönderirler büyük ihtimalle 0 olarak satarsınız. Genelde çok öneriliyor evet. Mouse oyunlarda çok önemli olduğundan alınabilecek en iyisinin alınması gerektiğini düşünüyorum.
Aynen.

@480853
Garantiye göndermeden Corsair'e yazın. Size bayi ile iletişime geçin vs. derse onu direkt çıktı alıp servise gönderirken kutuya ekleyin. Servis sürecine etkili olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı