Corsair Katar Pro kaç CPS yapar?

Makaleler
1
Videodaki PWM 3325 olabilir sensörü.
Attığın linkteki PWM 3327.
Ben attığın link'dekini kullanıyorum. Çift tıklama sorunu var. Hem sağ hem sol tıkta.
Genel olarak çift tıklama yapmıyor ama arada yapıyor.

Bu arada çift tıklamayı lehine çevirebilirsin. Normalde hız testinde örneğin 300 tıklıyorsam, çift tıklama sorunun kullanarak 400-500 tıklayabiliyorum.

Minecraft oynuyor musunuz sağ tıkta kaç CPS yapabilirim.

CPS dediğiniz şey nedir, bende bu fareyi CS:GO için almayı düşünüyorum. Şu an g203 kullanıyorum ama kablolu fareye alışık olmadığım için flick vuruşlar yapamıyorum.

CPS dediğiniz şey nedir, bende bu fareyi CS:GO için almayı düşünüyorum. Şu an G203 kullanıyorum ama kablolu fareye alışık olmadığım için flick vuruşlar yapamıyorum.

Minecraft için alacağım ben CPS mouse hızlı bir şekilde tıklamak internette tam anlamını bulamadım.

Minecraft oynuyor musunuz sağ tıkta kaç CPS yapabilirim.

Sağ tık sol tıka göre sert. Başka farelere bak derim.

CPS dediğiniz şey nedir, bende bu fareyi CS:GO için almayı düşünüyorum. Şu an G203 kullanıyorum ama kablolu fareye alışık olmadığım için flick vuruşlar yapamıyorum.

Kablosuz Katar Pro'nun sensörü kablolusundan düşük. G203 PWM 3325'den iyidir diye düşünüyorum.
G305 daha uygun flick için.

CPS dediğiniz şey nedir, bende bu fareyi CS:GO için almayı düşünüyorum. Şu an g203 kullanıyorum ama kablolu fareye alışık olmadığım için flick vuruşlar yapamıyorum.
Minecraft için alacağım ben CPS mouse hızlı bir şekilde tıklamak internette tam anlamını bulamadım.

Clicks Per Second. Saniyedeki tıklama sayısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…