Corsair Katar Pro kaç CPS yapar?

Parmağımı tam üzerine yatırdığımda, kontrollü bir biçimde vurduğumda 3 Click yapıyor sol tık. Bana bir site at. Bu şekilde kaç CPS yaptığımın skorunu atayım.

Bu arada Zowie ec-2b kullandım. Kablosuz G305 vs ec-2b'mi dersen Ec'yi seçerim. Çok güzel bir mouse.
Zowie mouse fikrin varsa Wireless'den daha zevkli kullanması.
İmkanım olursa bende zowie düşünüyorum hocam genelde CS:GO oynadığım için.

Minecraft oyuncusuysanız double click yapabilen mouselara bakmalısınız, Katar Pro double click yapabiliyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu; elektrik bandı yapıştırırsanız drag click ve düz butterfly click yapabileceğiniz anlamına gelmekte. Ayrıca double click sensör ile ilgili değil, switch ile ilgili.

Bunca CS oyuncusu salak mı hepsi Zowie kullanıyor. Kablonunun sertliği gibi şeyler büyük sorunlar değil aşırı hassas stabil bir sensöre sahip olması benim için yeterli.

Offline'de Memory'li ve yazılım desteği bulunan mouse yasak.
Zowie e-sporcuların çoğuna ücretsiz sağlıyor bu yüzden çoğunda var.
Ben şahsen kullandım 2 farklı Zowie, 2side gayet iyi. Örgü kablo FPS için uygun değil, bunun gayet farkındayım ve Zowie bu konuda en iyi alternatiflerden.
Türkiye'de yazılımsız olarak bulunabilecek nadir Mouse'lerden, heleki kendi sınıfında yok denecek kadar az var.
Sensörler arası fark anlaşılıyor ama 300-400 saat kullanman lazım 2 farklı Mouse'yi.
3325 ile 3327 arasındaki fark bariz belli, 3360 ile 3389 arasındaki Fark'da öyle.

Bütçen varsa çok güzel. Keşke Wireless'ler piyasaya sürülsede alsak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı